Over deze verkoper

Weekendwebshop

Verkoper sinds 10 augustus 2017

Weekendwebshop is een online warenhuis met een breed assortiment in vrijetijdsproducten. Deze webshop is ontstaan door de behoefte van camping artikelen op meerdaagse festivals. Het begon allemaal met het verkopen van een festivaltent en dit is uitgebreid tot een ruim assortiment in kampeer artikelen. Daarnaast heeft de Weekendwebshop haar assortiment uitgebreid met sport en woonartikelen. .Als partner van Blokker voldoen wij aan de voorwaarden en leveringscondities zoals zij hebben opgesteld. De shop is op werkdagen altijd bereikbaar op 020-2628800 voor al uw vragen. Klantenservice openingstijden: Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00.

Informatie

Retourneren van product

Het retourneren van een bestelling is eenvoudig. Weekendwebshop biedt 30 dagen de tijd om de bestelling te retourneren. Volg het onderstaande stappenplan voor een snelle afhandeling: - Verpak het artikel zorgvuldig, zodat het niet beschadigd tijdens de verzending - Stuur een e-mail naar ‘klantenservice@weekendwebshop.nl’ met het ordernummer - Vervolgens stuurt Weekendwebshop een retourlabel naar het e-mailadres waar de bestelling mee geplaatst is, in de e-mail staan verdere instructies wat betreft het retourneren. Let op: retourzendingen zijn alleen gratis wanneer het retourlabel van Weekendwebshop gebruikt wordt. Gemaakte kosten voor een verzending zonder retourlabel worden niet vergoedt. Alle betalingen worden vergoedt, inclusief eventuele leveringskosten. Onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de herroeping gemeld is. Voor terugbetaling gebruikt Weekendwebshop hetzelfde betaalmiddel als waarmee betaald is, tenzij is ingestemd met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos. Binnengekomen retourneringen worden binnen vijf werkdagen verwerkt. De verwerkingstijd voor onvolledige retourneringen kan langer zijn. Zodra we de retournering hebben verwerkt storten we het aankoopbedrag terug naar de rekening waarmee betaald is. Weekendwebshop stuurt per e-mail een bevestiging, als het product in goede orde is ontvangen. Uiterlijk 14 dagen na retourneren staat het aankoopbedrag weer op de rekening waarmee de bestelling geplaatst is. BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Verzorgingsproducten neemt Weekendwebshop niet aan als retour (tandenborstel, thermometers, crèmes, pleisters etc.) - Producten die beschadigd of defect zijn kunnen niet geretourneerd worden, neem hiervoor contact op met de klantenservice - Doe altijd de pakbon in het pakket bij retournering GARANTIE:
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. CONTACT:
- Adres: Kuipersweg 1 | 2031 EH | Haarlem | Nederland - E-mailadres: klantenservice@weekendwebshop.nl - Telefoonnummer: 020 262 88 00 De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden teruggestuurd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kunnen alleen ongebruikt, ongewassen, onbeschadigd, compleet met accessoires/onderdelen en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terug stuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging via email en zal het orderbedrag (indien van toepassing) binnen 10 werkdagen worden terugbetaald door Blokker.

Contactgegevens

Kuipersweg 1
2031 ET Haarlem
Nederland België
KVK: 50112252
BTW: NL822548392B01
Tel: 020 - 26 28 800 optie 1
E‑mail: klantenservice@weekendwebshop.nl

Bekijk hier de algemene voorwaarden van deze verkoper.

Beoordelingen van onze klanten

4,0
  • 363 Beoordelingen
  • Productinformatie4,1
  • Leversnelheid4,0
  • Bezorging4,3
  • Contact4,1