Nicer Dicer Chef - 15-delig

Omschrijving

De nieuwste Nicer Dicer incl. groente- en tomatensnijder
Deze Nicer Dicer keukenmandoline is een nieuwe variant op het alom bekende snijapparaat. Deze variant heeft niet alleen de mogelijkheid grotere stukken groente te snijden,maar ook grotere hoeveelheden tegelijk dankzij de extra grote vierkante opvangbak met een inhoud van 3300ml. Na het snijden kan de groente of de salade direct in dezelfde schaal op tafel!

Hoogtepunten:
- Snijdt blokjes,staafjes,plakjes,reepjes,julienne (groentenspaghetti) en raspen - alles in één apparaat.
- 2-in-1 XXL opvangbak en serveerschaal.
- Maximale flexibiliteit dankzij ongecompliceerde uitwisseling van veelzijdige mesinzetten.
- Gemakkelijker snijden dankzij geoptimaliseerde hefboomwerking.
- Gemakkelijke reiniging dankzij zelfreinigende functie

Talloze mogelijkheden
Compleet met een grote opvangbak,snijvlak en deksel,klein mesinzetstuk voor kleine blokjes,groot mesinzetstuk voor grote blokjes,een rasp,jullienesnijder,mandoline met beschermhouder. De extra grote G-NOX messen blijven scherp en roesten nooit. Ze zijn snel en eenvoudig verwisselbaar,dus u heeft altijd het juiste mes.

Met Nicer Dicer snijdt u uien in perfecte blokjes zonder tranende ogen,snijdt u sla in een seconde voor een snelle hap of hakt u een gezinsportie franse frietjes in een oogwenk. Ook tomaten snijden is altijd een klus,maar nu niet meer: de nieuwe Nicer Dicer Chef heeft een uniek tomaten opzetstuk die ze zachtjes door de messen drukt.

Eenvoudig te reinigen
Met één druk op de knop kunt u het snijdeksel schoonmaken. Na het eten plaatst u alles gemakkelijk in de vaatwasser of spoelt u het schoon onder de kraan en de restjes bewaart u in de schaal in de koelkast.

Specificaties

  • Merk: Nicer Dicer
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 4023012270953
  • Afmeting (cm): 26x26x18 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten