Nightsrest Bedsprei Anna - Ecru Maat: 230x260cm

3300066
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met een bedsprei uit de Nightsrest spreien collectie geeft jij je slaapkamer net even die finishing touch. Deze Bedsprei Anna heeft een prachtig motief wat een verrassend effect heeft op je slaapkamer, hierdoor krijgt je kamer een extra chique uitstraling.

Deze bedsprei is beschikbaar in meerdere neutrale kleuren waardoor je het ook goed kunt combineren met andere slaapkameraccessoires en leuk staat leuk in iedere woonstijl. De Nightsrest bedspreien zijn gemaakt van superieure kwaliteit waardoor je nog jaren plezier zult hebben van je aankoop.

Spreien hebben een speciale functie in de slaapkamer, je kunt er je bed mee afdekken en op deze manier snel een opgeruimde kamer tonen, wel voor het afdekken je beddengoed goed laten luchten. Het materiaal is van 100% cottonblended, dit materiaal is uiterst stevig en ook heel zacht en soepel.

Verkrijgbaar in 3 verschillende maten, te weten 1-Persoons (180x260cm), 2-Persoons(230x260cm) en Lits-Jumeaux (270x260cm). De spreien zijn er in 4 mooie kleuren.

Specificaties
- Beschikbaar in 3 maten 180x260cm, 230x260cm en 270x260cm
- In 4 kleuren beschikbaar; Wit, ecru, taupe en antraciet
- Recht afgewerkt
- Dekt mooi af
- Stevig maar soepel
- Wasbaar op 40 graden
- Ook kun je een sprei gebruiken als Grand Foulard en deze draperen over je fauteuil of 2 zitsbank.

Over Nightsrest
Nightsrest Bedding zijn producten van excellente kwaliteit welke met zorg en aandacht door onze specialisten zijn ontworpen om u een gezonde nachtrust te geven. Op al onze Nightsrest Bedding slaap producten geven wij 5 jaar fabrieksgarantie waardoor u de zekerheid heeft van een uitstekend product en jaren slaapplezier.

Geproduceerd in de Europese Unie
Dit kwaliteit product is geproduceerd binnen de Europese Unie. Hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd en weet je zeker dat alles volgens de Europese richtlijnen is vervaardigd.

Nightsrest, dat is slapen op zijn best!

Specificaties

  • Merk: Nightsrest
  • EAN: 8719792090978
  • Geschikt voor wasdroger: Ja
  • Kleur: Crème
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 270x260 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten