Nikkei NCW22 Wake-up light met radio

3,5 Sterren
2 beoordelingen
2066476
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Wake-Up Light word je makkelijk en energiek wakker. De simulatie van het opkomen van de zon stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden.

Wake up light
Door de simulatie van de zonsopkomst word je geleidelijk gewekt, waardoor je meer energie hebt in de ochtend. Binnen 30 minuten wordt je kamer gevuld met helder geel licht. Deze simulatie van het opkomen van de zon stimuleert je lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden en zorgt ervoor dat je geleidelijk aan wakker wordt. 

Je kunt de wake-up light ook gebruiken als een bedlampje met 10 lichtinstellingen waaronder 10 standen normaal geel licht van heel zacht licht naar een felle lamp om goed bij te kunnen lezen op bed. Ook zijn er 6 kleuren licht in te stellen (rood, oranje, blauw, paars, lila en groen) om een leuke sfeer aan de ruimte te geven

Wekker
De Wake-Up Light begint 30 minuten van te voren en op het moment dat de wekker afgaat word je alsnog gewekt met een wekgeluid naar keuze. Kies uit 6 verschillende geluiden waaronder een buzzer, tjilpende vogels en een bruisende zee. Ook kun je gewekt worden met je favoriete muziekzender.

Specificaties

  • Merk: Nikkei
  • EAN: 8712837873765
  • Type wekker: Wake-up light

Beoordelingen

Gesponsorde producten