• Home
  • Beeld, Geluid & Foto

Televisies bevestiging toebehoren fotolijst
Topmerken bij Blokker
Leifheit Brabantia Philips Tefal Curver Bosch BK LEGO


Beeld, geluid en foto


Blokker heeft als doel het je thuis comfortabel te maken. Ook in de wereld van beeld en geluid heeft onze webshop daarvoor een hoop te bieden. Je kan bijvoorbeeld genieten van een goede radio, televisie of huistelefoon, maar ook handige accessoires als batterijen, usb-sticks en lege cd's zijn in een mum van tijd besteld op Blokker.nl. Bekende merken zijn: Philips, Dual, Salora, Duracell, Grundig, Varta en Xiron.

Batterijen en opladers

Gemakkelijk en online batterijen bestellen? Dat kan bij Blokker! Of dat nou de AAA-batterijen zijn voor in jouw afstandsbediening, de AA-baterijen voor in een klok, knoopcelbatterijen voor jouw horloge of de 9V-baterijen voor in een rookmelder: je vindt ze hier allemaal.

Inktcartridge

Zoek voor de juiste cartridge of toner voor in jouw printer. Je hoeft niet lang te zoeken, want met de cartridge-zoeker selecteer je simpel en snel op merk, type en model. Koop inktcartridges van de bekende printermerken voor de laagste prijs!

Fotoservice

Blokker heeft zijn eigen fotoservice voor het printen van foto's in alle soorten en maten. Stel bijvoorbeeld je eigen fotoboek samen, print op canvas of bestel losse foto's. Kijk en ontdek de uitgebreide mogelijkheden.