alles wat je wilt voor een gezonde glimlach

Of je nu een elektrische tandenborstel zoekt voor het effectief verwijderen van tandplak, het verzorgen van je tandvlees of het krijgen van wittere tanden; een gezond gebit begint bij Philips Sonicare. Met een breed assortiment aan elektrische tandenborstels vind je bij Philips altijd het model dat bij je past.

Ervaar de ultieme Sonicare reiniging voor resultaten die je kunt zien en voelen. Elke Philips Sonicare geeft je 3 fundamenten voor een goede mondverzorging: plakverwijdering, wittere tanden en tandvleesverzorging. Bovendien geldt op alle Sonicare-modellen een 60 dagen op proef actie: ben je na 60 dagen gebruik niet tevreden, dan krijg je je geld teruggestort!

plakverwijdering

Philips Sonicare verwijdert significant meer
plak dan een handtandenborstel, maar is
toch zacht genoeg voor mensen met
gevoelige tanden en tandvlees.

wittere tanden

Philips Sonicare verwijdert verkleuringen
veroorzaakt door koffie., thee en tabak voor
gezondere en natuurlijk wittere tanden in
slechts één week.

gezonder tandvlees

Het is klinisch bewezen dat Philips Sonicare
de gezondheid van het tandvlees verbetert.

unieke sonische technologie

De Sonicare tandenborstel heeft een unieke dynamische reinigingswerking die plak diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand verwijdert. Een uiterst krachtige poetsmethode, die ervoor zorgt dat je veel meer tandplak verwijdert dan met een handtandenborstel; met de Philips DiamondClean tot zelfs wel 10 keer meer. Daar komt bij dat je gewoon mee mag bewegen; de overstap van handmatig naar elektrisch poetsen is zo gemakkelijk gemaakt.