Medisana BS 444 connect lichaamsanalyse weegschaal

Specificaties

Artikelnummer 4201366
Gewicht exclusief verpakking (gr) 1600
Merk Medisana
EAN 4015588404443
Afmeting (cm) 30x30x2,3 (LxBxH)
Materiaal Metaal
RVS
Kleur Wit
Werkt op batterijen ja
Aantal batterijen 3
Soort batterij AAA Batterij
Batterijen inbegrepen ja
Fabrieksgarantie 3
Artikelnummer 4201366
Gewicht exclusief verpakking (gr) 1600
Merk Medisana
EAN 4015588404443
Afmeting (cm) 30x30x2,3 (LxBxH)
Materiaal Metaal
RVS
Kleur Wit
Werkt op batterijen ja
Aantal batterijen 3
Soort batterij AAA Batterij
Batterijen inbegrepen ja
Fabrieksgarantie 3

Uitgebreide omschrijving

Blijf op gewicht met de MEdisana BS 444 Connect! Naast het gewicht meet de BS 444 ook je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa. Om je gewicht goed te kunnen managen wordt ook de dagelijkse caloriebehoefte vastgesteld. De BS 444 meet door middel van 4 nauwkeurige DMS-sensoren je exacte gewicht. De lichaamsanalyseweegschaal is voorzien van een groot, goed leesbaar LCD-scherm en automatische herkenning van maximaal 8 gebruikers. Deze lichaamsanalyse weegschaal heeft ook nog een trendy design!


Via een Bluetooth Smart dataverbinding met een geschikte smartphone of tablet, stuur je alle meetgegevens automatisch naar de VitaDock + App en naar VitaDock Online. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je meetresultaten!

Blijf op gewicht met de MEdisana BS 444 Connect! Naast het gewicht meet de BS 444 ook je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa. Om je gewicht goed te kunnen managen wordt ook de dagelijkse caloriebehoefte vastgesteld. De BS 444 meet door middel van 4 nauwkeurige DMS-sensoren je exacte gewicht. De lichaamsanalyseweegschaal is voorzien van een groot, goed leesbaar LCD-scherm en automatische herkenning van maximaal 8 gebruikers. Deze lichaamsanalyse weegschaal heeft ook nog een trendy design!


Via een Bluetooth Smart dataverbinding met een geschikte smartphone of tablet, stuur je alle meetgegevens automatisch naar de VitaDock + App en naar VitaDock Online. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je meetresultaten!

Hele omschrijving
Rated 5 van de 5 door uit superweegschaal perfecte manier om je gewicht bij te houden. en door de gratis keukenweegschaal nog handiger om alles te registreren
Datum plaatsing: 2018-02-20
Rated 5 van de 5 door uit Werkt naar behoren 3 weken geleden aangeschaft en ben tevreden........
Datum plaatsing: 2018-02-18
Rated 5 van de 5 door uit Geweldige weegschaal Handig gebruik van de app Mooi design ideaal voor te wegen/persoonlijk meet moment
Datum plaatsing: 2018-02-18
Rated 2 van de 5 door uit Valt tegen Deze weegschaal nu drie weken in gebruik. Heeft 1x verbinding kunnen maken met bluetooth maar heeft het daarna niet meer gepakt. Of weegt de weegschaal niet consequent in 5 minuten kun je 3 kilo aankomen, speciaal de weegschaal op een stenen vloer geplaatst en steeds op dezelfde plaats gewogen maar hij blijft niet goed werken.
Datum plaatsing: 2018-02-18
Rated 4 van de 5 door uit prachtige weegschaal ik heb de weegschaal onlangs gekocht en hij voldoet prima, de extra info die erop te zien is nadat je het een en ander hebt ingesteld, dat gaat eenvoudig, is prettige informatie.
Datum plaatsing: 2018-02-17
Rated 4 van de 5 door uit Voldoet aan verwachting Goed toestel, werkt naar behoren, blue tooth verbinding is wat traag
Datum plaatsing: 2018-01-20
Rated 5 van de 5 door uit Complete weegschaal en makkelijk in gebruik Door de bluetooth koppeling met de app, kan je zonder veel gedoe al je metingen goed bijhouden. Hij synchroniseert direct en vervolgens kan je je verloop van bijvoorbeeld vetpercentage, gewicht, spiermassa goed in de gaten houden.
Datum plaatsing: 2018-01-17
Rated 5 van de 5 door uit Fijne weegschaal Fijne weegschaal die je ook extra informatie geeft van vetpercentage etc.
Datum plaatsing: 2018-01-13
Rated 4 van de 5 door uit Geweldige aflezing op de bijhorende app Echt top, ik kan mijn gewicht, bmi en vet in de gaten houden!!
Datum plaatsing: 2017-10-31
Rated 4 van de 5 door uit Handig en duidelijk Het toevoegen van personen gaat prima. Waardes tonen gaat wel snel. Dus de app erbij is handiger.
Datum plaatsing: 2017-10-11
Rated 5 van de 5 door uit Prima apparaat, eenvoudige installatie. Prijs/kwaliteit prima. Hoop informatie, makkelijk te installeren. Communicatie via Bluetooth werkt ook goed.
Datum plaatsing: 2017-10-02
Rated 1 van de 5 door uit Valt me erg tegen Hij maakt heel vaak de connectie niet met de app. Plus de metingen kloppen echt totaal niet in vergelijking met een professionele weegschaal.
Datum plaatsing: 2017-04-12
  • y_2018, m_2, d_22, h_3
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_26
  • loc_nl_NL, sid_1392605, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_blokker
28.04
Medisana BS 444 connect lichaamsanalyse weegschaal heeft als beoordeling 4.0 van de 5 door 26.
  • y_2018, m_2, d_22, h_3
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_26
  • loc_nl_NL, sid_1392605, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_blokker
Verkoop door Blokker.nl
Op voorraad. op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • gratis keukenweegschaal KS210 bij aankoop van een Medisana lichaamsanalyse weegschaal. Wordt automatisch aan het winkelmandje toegevoegd

Omschrijving

Blijf op gewicht met de MEdisana BS 444 Connect! Naast het gewicht meet de BS 444 ook je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa. Om je gewicht goed te kunnen managen wordt ook de dagelijkse caloriebehoefte vastgesteld.
Blijf op gewicht met de MEdisana BS 444 Connect! Naast het gewicht meet de BS 444 ook je vetpercentage, vochtpercentage, en je spier- en botmassa. Om je gewicht goed te kunnen managen wordt ook de dagelijkse caloriebehoefte vastgesteld.
Uitgebreide omschrijving
Vergelijk verkopers
Blokker.nl
op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis*
28. 04
3/5
vidaXL De levertijd is 3 werkdag(en)
52. 26

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis*
  • Bezorgd door PostNL
  • Gratis bezorging
  • Je kunt ervoor kiezen om dit artikel af te halen in één van onze fillialen. Dit is alleen mogelijk als je afrekent met iDeal of creditcard.
  • Bezorging aan huis door PostNL (reguliere pakketdienst)
    Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*. Volg de Track & Trace-code, die je per e-mail ontvangt, voor de actuele status van jouw bestelling.

    *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • Terug te brengen in een Blokker winkel van jouw keuze*
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95

Bestel Medisana BS 444 connect lichaamsanalyse weegschaal
Verkoop door Blokker.nl
Op voorraad. op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis*
28. 04