Vileda Steam stoomreiniger

Specificaties

Artikelnummer 1732903
Gewicht exclusief verpakking (gr) 2581
Merk Vileda
EAN 4023103181267
Afmeting (cm) 30x20x126 (LxBxH)
Materiaal Kunststof
Afmetingen verpakking in cm (lxbxh) 25,6x14,7x68,7
Inclusief steel ja
Draaggreep ja
Kleur Rood
Zwart
Fabrieksgarantie 2
Artikelnummer 1732903
Gewicht exclusief verpakking (gr) 2581
Merk Vileda
EAN 4023103181267
Afmeting (cm) 30x20x126 (LxBxH)
Materiaal Kunststof
Afmetingen verpakking in cm (lxbxh) 25,6x14,7x68,7
Inclusief steel ja
Draaggreep ja
Kleur Rood
Zwart
Fabrieksgarantie 2

Uitgebreide omschrijving

De Steam stoomreiniger van Vileda is een lichte en gemakkelijke stoomreiniger die bacteriën verwijdert zonder schoonmaakmiddel te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

  • De damp wordt op de pad verspreid en verwijdert 99,9% van de bacteriën
  • Regelbaar stoomvolume
  • De driehoekige vorm laat toe om tot in de hoeken te reinigen
  • Lengte van snoer: 6 meter
  • Reservoir van 400 ml (reinigt tot 130 m2)
  • Hoes van microvezel voor een maximale doeltreffendheid die eenvoudig op de reiniger te bevestigen is met klittenband
  • Uitgerust met 2 microvezel hoezen, een beker om het reservoir gemakkelijk te vullen en een tapijtaccessoire voor eenvoudige reiniging van kortharige tapijten
  • Hoes is machinewasbaar op 60 graden

 
Over Vileda
Vileda (opgericht in 1949) is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in de schoonmaak- en huishoudproducten. Het is een dochteronderneming van de Freudenberg Gruppe, dat 101 jaar eerder was opgericht. Het bedrijf probeert op een milieuvriendelijke manier te werk te gaan, iets wat moet blijken uit de manier van produceren en de duurzame materialen die het gebruikt.

De Steam stoomreiniger van Vileda is een lichte en gemakkelijke stoomreiniger die bacteriën verwijdert zonder schoonmaakmiddel te gebruiken.

Belangrijkste kenmerken

  • De damp wordt op de pad verspreid en verwijdert 99,9% van de bacteriën
  • Regelbaar stoomvolume
  • De driehoekige vorm laat toe om tot in de hoeken te reinigen
  • Lengte van snoer: 6 meter
  • Reservoir van 400 ml (reinigt tot 130 m2)
  • Hoes van microvezel voor een maximale doeltreffendheid die eenvoudig op de reiniger te bevestigen is met klittenband
  • Uitgerust met 2 microvezel hoezen, een beker om het reservoir gemakkelijk te vullen en een tapijtaccessoire voor eenvoudige reiniging van kortharige tapijten
  • Hoes is machinewasbaar op 60 graden

 
Over Vileda
Vileda (opgericht in 1949) is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in de schoonmaak- en huishoudproducten. Het is een dochteronderneming van de Freudenberg Gruppe, dat 101 jaar eerder was opgericht. Het bedrijf probeert op een milieuvriendelijke manier te werk te gaan, iets wat moet blijken uit de manier van produceren en de duurzame materialen die het gebruikt.

Hele omschrijving
Rated 5 van de 5 door uit fantastisch Lekker licht en wendbaar, voor plavuizen, marmer, hout en vloerkleden! doekjes kunnen gewoon in de wasmachine, droogt snel op. Ik gebruik gefilterd water omdat ons kraanwater nogal hard is. Absolute aanrader!
Datum plaatsing: 2017-12-14
Rated 4 van de 5 door uit Werkt heel prettig 2weken geleden gekocht en ik ben er super blij mee
Datum plaatsing: 2017-12-13
Rated 4 van de 5 door uit Zeer tevreden Fijne stoomreiniger die zijn werk doet! Jammer dat de snoer soms aan de korte kant is en soms in de weg zit, maar de stoomreiniger reinigt goed..! Goede prijs en snelle levering!
Datum plaatsing: 2017-12-13
Rated 4 van de 5 door uit Superfijn apparaat Ik heb een paar weken geleden de Vileda stoomreiniger gekocht. En het bevalt mij erg goed. Hij maakt de vloeren super mooi schoon en is handig in gebruik. Ik doe er zelf de tapijten, vloeren, badkamer en wc mee schoonmaken. En het is handig dat je de afneembare doeken in de wasmachine kunt doen.
Datum plaatsing: 2017-12-13
Rated 5 van de 5 door uit prima !! geweldig apparaat, licht in gebruik en heel snel op temperatuur en de stoomkop is heel wendbaar, waardoor hij goed in hoekjes kan komen. Heb 3 honden over de vloer, dus veel vieze poten op mijn laminaat en hij reinigt het prima.
Datum plaatsing: 2017-12-06
Rated 4 van de 5 door uit Gemakkelijk en rendabel product Makkelijk te bedienen en doet waar het voor bedoelt is
Datum plaatsing: 2017-12-05
Rated 5 van de 5 door uit Werkt perfect Is prettig in het gebruik en zorgt voor een zeer schone laminaatvloer.
Datum plaatsing: 2017-12-05
Rated 5 van de 5 door uit super tevreden ! ik vind de stoomreiniger makkelijk te bedienen , het reinigt zeker goed en de schoonloopmatten heb ik ook weer snel schoon gemaakt met de ring die je kan gebruiken voor tapijt etc.
Datum plaatsing: 2017-12-05
Rated 5 van de 5 door uit een kind met deze Steamer schoonmaken Ik heb al eerder een stoomreiniger gehad ( niet tevreden!) maar deze doet dat wat ik verwacht: streep loos schoonmaken. Ik heb een hond en nu de natte (winter) tijd begint is deze stoomreiniger een ideale uitkomst. De hond komt met zijn vieze poten binnen en in een mum van tijd is de vloer weer schoon. Het apparaat is licht en snel verplaatsbaar. Geweldig, ik gebruik hem elke dag.
Datum plaatsing: 2017-12-05
Rated 4 van de 5 door uit prettig om mee te werken 2 weken geleden gekocht en ben er happy mee, 3 honden over de vloer dus er valt genoeg schoon te maken.
Datum plaatsing: 2017-12-04
Rated 4 van de 5 door uit Fijne stoomreiniger sinds een paar weken de stoomreiniger in gebruik en geen dweil meer nodig super apparaat
Datum plaatsing: 2017-12-04
Rated 4 van de 5 door uit Prima en snelle schoonmaker Twee weken geleden gekocht. Bevalt prima. Is snel gebruiksklaar en maakt echt enorm goed schoon (houten vloer en tegels). Ben er blij mee.
Datum plaatsing: 2017-11-29
  • y_2017, m_12, d_18, h_2
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_279
  • loc_nl_NL, sid_1321951, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_blokker
41% korting
99.95 59.00
Vileda Steam stoomreiniger heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 279.
  • y_2017, m_12, d_18, h_2
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_279
  • loc_nl_NL, sid_1321951, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_blokker
Verkoop door Blokker.nl
Op voorraad. vandaag besteld, voor kerst in huis

Omschrijving

De Steam stoomreiniger van Vileda is een lichte en gemakkelijke stoomreiniger die bacteriën verwijdert zonder reinigingsmiddel te gebruiken.
De Steam stoomreiniger van Vileda is een lichte en gemakkelijke stoomreiniger die bacteriën verwijdert zonder reinigingsmiddel te gebruiken.
Uitgebreide omschrijving

Bezorg- en Retourinformatie

 
Bezorginformatie
 
  • vandaag besteld, voor kerst in huis
  • Bezorgd door PostNL
  • Gratis bezorging
  • Je kunt ervoor kiezen om dit artikel af te halen in één van onze fillialen. Dit is alleen mogelijk als je afrekent met iDeal of creditcard.
  • Bezorging aan huis door PostNL (reguliere pakketdienst)
    Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis*. Volg de Track & Trace-code, die je per e-mail ontvangt, voor de actuele status van jouw bestelling.

    *Bestellingen die op zaterdag voor 22:00 uur worden besteld, worden geleverd op maandag

*Alleen geldig op producten tot € 129,95
 
zo werkt retourneren
 
  • Retourkosten € 0,00.
  • Terug te brengen in een Blokker winkel van jouw keuze*
  • *Alleen geldig op producten tot € 129,95

Bestel Vileda Steam stoomreiniger
Verkoop door Blokker.nl
Op voorraad. vandaag besteld, voor kerst in huis
41% korting
59. 00