Nobleza 41AH4 - Rugzak voor huisdieren - Draagtas voor kleine honden - Dieren Draagtas - M - Zwart

3713442
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Deze Nobleza hondenrugzak is ontworpen voor kleine hondjes die overal naartoe willen. Deze rugzak is stevig en comfortabel genoeg. Deze hondenrugzak kan ook aan de voorkant van het lichaam gedragen worden zodat je uw huisdier in de gaten kan houden. Uw hond kan zijn kop uit de opening steken en rondkijken.

UNIEK DESIGN

De Nobleza honden drager rugzak heeft is ontworpen met een hondenhalsband Snap Hooks , deze kunen worden worden vastgehaakt aan de halsband van een huisdier om te voorkomen dat huisdieren hun hoofd te ver naar voren hangen en om de veiligheid te waarborgen.

STERKE STABILITEIT

De schouderbanden kunnen worden aangepast voor de meest geschikte hands-free positie van de huisdier dragers rugzak . Sterke gesp, waardoor de rugzak strak om het lichaam zit zonder te schudden of van de schouder te vallen.

MAKKELIJK TE DRAGEN

Dubbele zijritsen kunnen volledig worden geopend, het ontwerp van poot uit & staart uit, waardoor het gemakkelijk is om uw schattige huisdier erin te stoppen. Klittenband om te voorkomen dat de ritsen open gaan en dubbele veiligheid te geven.

COMFORTABLE GEVOEL

Met ademend gaas materiaal en dikke spons aan de binnenkant, Elastische hals opening ontwerp, comfortabel gevoel waardoor huisdier houdt van de reistas. De juiste maat zorgt ervoor dat het huisdier zich comfortabeler voelt, kijk dan op de maattabel voor het kopen.

KORTE REIS

Met deze lichtgewicht, machine wasbaar huisdier rugzak dragers, kunt u uw harige vriend meenemen tijdens een korte trip, zoals fietsen, wandelen, kamperen. Creëer onvergetelijke herinneringen samen. Ideaal voor kleine, middelmatige honden, zeker voor oudere honden die niet lang kunnen wandelen.

• Merk: Nobleza

• Kleur: Zwart

• Maximum Draaggewicht: 2 kg

Specificaties

  • Merk: Nobleza
  • EAN: 8719138058532
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 34x23 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten