Nobleza ZSP - Honden Draagtas - Honden Draagzak - Hondentas - Draagzak Hond - 37 x 29 x 25 CM - Tot 5.5 KG - L

3768804
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ademend, zacht en duurzaam - de buitenstof van deze reismand is gemaakt van Oxford-stof die zeer gemakkelijk te wassen en snel te drogen is. Bovendien kan het lange tijd gebruikt worden zonder gemakkelijk te schuren. De voering van de reismand is gemaakt van katoen, dat sterk, duurzaam en ademend is. Zo krijgt u een andere en comfortabele ervaring.

Handig ontwerp en verstelbare riem - er is een voorvak voor uw kleine persoonlijke dingen, zoals uw telefoon, sleutels of traktaties. Deze riem kan naar behoefte worden aangepast, zodat u uw handen vrij hebt.

Snel los te maken gesp - de plastic gesp aan de zijkant van de draagzak is ontworpen om tegen een stootje te kunnen en veilig te blijven. Bovendien is deze ontgrendelingsgesp duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Zelfs in noodgevallen kunt u de gesp snel van uw hond losmaken.

Grote hondendraagtassen voor kleine honden - deze draagtas houdt uw huisdier veilig vast, wij raden u aan uw puppy te aaien voordat u hem in de tas doet, plaats dan het veiligheidsslot op de ring aan de halsband of het tuigje, dat helpt uw huisdier veilig te houden als er een onverwachte val gebeurt

Universeel gebruik - honden- en kattendraagdoeken kunnen u helpen uw baby huisdier te dragen naar winkelcentra, metro's, supermarkten, ziekenhuizen, parken en ideale dagelijkse wandelingen. Dit is een goede keuze voor u die puppies of puppies wilt of moet brengen.

Specificaties

  • Merk: Nobleza
  • EAN: 8719138056392
  • Geschikt voor type huisdier: Hond
  • Kleur: Blauw
  • Afmeting (cm): 37x29x25 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten