Norlander Dull PU Waterdichte Rugzak 40L - Roltop Rugzak - Fietsrugzak - Olive

3938811
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede fietsrugzak? De Norlander fietsrugzak zit comfortabel, is gemaakt van stevig materiaal en helemaal waterdicht. Of je de tas nu gebruikt voor dagelijkse fietstochten of reizen of meeneemt op reis, met deze tas van Norlander beleef je erg veel plezier.

Comfortabel en kwalitatief één van de beste
Deze stoere PU rugzak is van veel gemakken voorzien. De fietsrugzak heeft 2 compartimenten, één hoofd compartiment waar je de meeste spullen in kan opbergen en één klein compartiment aan de voorzijde, voor bijvoorbeeld je sleutels. De fietsrugzak bied ruimte voor al je benodigheden. Zo kan je een laptop meenemen, al je boeken of mappen en is hij zelfs geschikt om mee te nemen naar een activiteit.

Waterdicht en stevig
Naast de originele ritssluiting aan de bovenkant, is de tas gemaakt van waterafstotend materiaal die ook nog eens extra af te sluiten is met een gesp aan de voorzijde, dit zorgt dus voor extra waterdichtheid voor het hoofdcompartiment zodat u zich geen zorgen hoeft te maken om de producten die u hier in opbergt. De fijne en stevige schouderbanden zorgen voor een optimaal comfort tijdens het dragen van de tas. Ook beschikt de tas over een rits-afsluitbaar voorvak, waar handig gebruik van kan worden gemaakt.

Stevig van PU leer
De tas is gemaakt van stevig dull PU leer. Dit houdt in dat de rugzak waterafstotend is, sterk van materiaal is en een stoere uitstraling heeft. Dit is geen echt leer, maar een vorm van kunstmatig leer, hierbij wordt niet gebruik gemaakt van dierlijk materiaal.

PLUSPUNTEN
Duurzaam en hoogwaardige kwaliteit
Waterdicht
Plaats voor al je spullen
Kwaliteit van Norlander

Specificaties

  • Merk: Norlander
  • EAN: 8720039679375
  • Inhoud in liters: 40.0
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Katoen
  • Afmeting (cm): 50x42x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 801.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten