Novis S1 VitaJuicer - VitaTec - Chrome - Juicer - 4-in-1

1903174
N/A
Dit product is uitverkocht
Voeg toe aan je verlanglijstje

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De VitaJuicer Ons doel was om de beste sapcentrifuge ter wereld te ontwikkelen. De VitaJuicer is uniek. Het is de enige sapcentrifuge met vier verschillende sap functies, geactiveerd met slechts één simpele knop en inclusief de baanbrekende VitaTec® technologie van Novis. Het is een geheel nieuwe generatie sapcentrifuge. Niet traag, niet snel, maar ongelofelijk efficiënt, wat je in je glas tot wel 56% meer vitamines geeft. VitaJuicer – VitaTec® Meer vitamines Meer voedingsstoffen Meer smaak Meer fluweel zachte textuur Gebruikmakend van de natuurlijke druk van de hand in combinatie met de CitroMax®, wordt er het maximale uit de citrusvruchten geschraapt. Vervolgens versnijdt de centrifuge alle pulp en opent het de gezonde fruitvezels tot een fluweelzachte, koudgeperste sap, dat boordevol vitamines zit. Dankzij deze gepatenteerde VitaTec® technologie, waarbij de citruspers in combinatie werkt met de centrifuge, belanden zowel het sap als alle vezels in je glas. Dit resulteert in een maximale voedingswaarde evenals een super fijne en fluweelzachte textuur. VitaJuicer – Geeft je meer In onafhankelijke tests, uitgevoerd door het toonaangevende Zwitserse Vitamine Instituut, werd bewezen dat de Novis VitaJuicer meer sap extraheert, minder restafval produceert en significant meer vitamines extraheert, dan de slowjuicer technologie. + 56% vitamines + 12% fruitsap 38% minder restafval VitaJuicer - Maakt sap van alle soorten groente en fruit De 4-in-1 functionaliteit van de VitaJuicer is geschikt voor het maken van sappen uit alle soorten groente en fruit. Zo maak je smaakvolle sappen van citrusvruchten en verbluffend mooie, smaakvolle smoothies. Daarnaast is er ook een pureerfunctie Dit alles met een fluweelzachte textuur dankzij de VitaTec® technologie. VitaJuicer - 4-in-1 VitaJuicer – Gemakkelijk in gebruik Dat de VitaJuicer eenvoudig is in gebruik, blijkt wel uit het feit dat alles slechts met één knop wordt bediend. Afhankelijk van het type groente of fruit, zal de AutoSpeed-functie de sneldheid van de pers en centrifuge automatisch aanpassen. VitaJuicer – Gemakkelijk schoon te maken Dankzij de hoogwaardige materialen die Novis gebruikt en doordat de centrifuge kan worden gedemonteerd, kunnen alle onderdelen van deze VitaJuicer gemakkelijk worden gereinigd in de vaatwasser.

Sluit je aan bij de Novis Club

Om je te helpen met je gezonde lifestyle en eetdoelen, download onze app en laat je inspireren door een groot aanbod aan smakelijke recepten.

Bij aankoop van elk Novis apparaat ontvang je een Novis membercard met een unieke code. Download onze app en meld je aan met deze unieke code en krijg toegang tot recepten en meer.

Specificaties

  • Merk: Novis
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 7640128132554
  • Capaciteit sap reservoir (liter): 0.0
  • Snoerlengte (m): 1.5
  • Vermogen (Watt): 2400.0
  • Directe sap afvoer: Ja
  • Kleur: Wit
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 4000

Reviews

Gesponsorde producten