Obsidian slide board pro (180 cm)

Obsidian slide board pro (180 cm)
Bekijk video(s)
1694856
98.57
Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
vidaXL
3.35 Sterren
  • De levertijd is 3 werkdagen.
  • Gratis thuisbezorgd.

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Obsidian Slide Board Pro (180 cm)

Hierbij presenteren wij Obsidian, de revolutionaire work-out die zorgt voor strakke bilspieren, strakke benen en strakke buikspieren. Door middel van veelzijdige oefeningen zoals: cardio, krachttraining, snelheid, behendigheid, balans en core oefeningen. OBSIDIAN™ is gemaakt van HDPE! Hiermee hebben we een krachtig trainingsproduct ontworpen dat binnen 6 tot 12 weken iedere spiergroep sterker maakt.

De heen en weer glijdende bewegingen versterkt de spieren snel en vergt een topprestatie van uw lichaam!Obsidian fitness zorgt met het nagenoeg wrijvingsloze oppervlak dat het extreme resultaten oplevert.De glijdende bewegingen zorgen voor een strakker lichaam, het ontwikkelt harde buikspieren en vaagt uw vet voorgoed weg!De DVD's bevatten meer dan 100 oefeningen en de work-outs duren 30 minuten.

WAAROM DE OBSIDIAN WORK-OUT?
Extreem calorie verbranden, resulteert in hoog gewichtsverlies
Een work-out met een hoge intensiteit
Versterkt vele spiergroepen
U werkt aan een betere houding
Geeft u kracht en zelfvertrouwen

VOOR WIE IS DE OBSIDIAN WOURKOUT BEDOELD?
De work-out is voor iedereen tussen de 16 en de 65. Van de beginners DVD tot aan het geavanceerde fitness niveau. De Obsidian work-out is namelijk ontworpen door personal trainers!Vorm is onze hoogste prioriteit, zodat iedereen uitstekend resultaat kan boeken. Als u last heeft van heup, knie of enkels kan de Obsidian uw spieren en botten versterken. Door de hoge intensiteit en low impact oefeningen beweegt u alle spiergroepen. Dit fitnessapparaat is echt een musthave, Als u gezondheidsproblemen heeft, is het verstandig eerst een dokter te raadplegen.

HOE VAAK MOET IK DE OBSIDIAN WORK-OUT DOEN?
U zult onmiddellijk verandering merken in uw lichaam. Doe de Obsidian work-out één keer per week in aanvulling op uw gebruikelijke work-out routine. Als u meer wilt dan een work-out en de Obsidian work-out 2 keer per week uitvoert, zal uw lichaam letterlijk transformeren!

Inhoud:
* Obisidian Slide Board Pro (180cm)
* Booties (slide schoenen)
* Mitts (slide handschoenen)
* 3 DVD's (beginner/crazy abs/ pure cardio)

De afstand om te sliden is 175cm

Specificaties

  • EAN: 8719128643151
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof

Reviews

Gesponsorde producten