SAVS® Brandblusser schuim 6 liter - GPN-6x AB/MP PLUS

3378907
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Bij een brand wil je het liefst zo snel mogelijk handelen
Je kunt de eventuele schade of letsel enorm beperken met behulp van de juiste brandblusser. Deze schuimblusser van het merk SAVS® heeft een inhoud van 6 liter en is zeer geschikt voor A- (vaste stoffen zoals papier, hout en textiel) én B-branden (Vloeistoffen zoals olie, benzine en kunststoffen).

De grote voordelen van de 6 liter SAVS® schuimblusser:


Hoge bluskracht - Deze blusser heeft een uitzonderlijk hoge bluskracht (27A 183B). Met behulp van de manometer bekijk je gemakkelijk of de druk nog voldoende is.

Minder nevenschade - Het voordeel van een schuimblusser ten opzichte van een poederblusser is dat er veel minder nevenschade ontstaat. Poeder veroorzaakt vaak grote schade aan elektrische apparaten.

Milieuvriendelijker - Deze blusser is laag in fluor en PFAS! Deze stoffen kunnen erg schadelijk zijn voor de mens. Daarnaast worden de blussers in Europa geproduceerd wat transport reduceert.

Veilige keuze - De hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur en zelfs MPA Dresden in Duitsland.

Handige montage - In de verpakking bevind zich een montagebeugel. Hiermee hang je de blusser zeer eenvoudig en stevig op.

SAVS® wordt geproduceerd in de fabriek van Ogniochron
Ogniochron is de grootste brandblusserproducent in centraal Europa met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van brandveiligheid. Ogniochron brandblussers worden in eigen fabriek in Polen gefabriceerd en wereldwijd verkocht aan o.a. Volkswagen, Audi, Volvo, Fiat, Carrefour en heel veel internationale bouwmarkten. De hoogwaardige Europese kwaliteit is gewaarborgd volgens de protocollen van ISO 9001 en zijn gecertificeerd naar de hoogste kwaliteitseisen door Rijkstypekeur en zelfs MPA Dresden in Duitsland.

Is deze schuimblusser van SAVS®, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.

Met deze schuimblusser van SAVS® kun je snel en veilig ingrijpen in geval van brand!

Specificaties

  • Merk: SAVS
  • EAN: 5907620601172
  • Type brandblusser: Schuimblusser
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 17,5x50 (BxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten