Omron M3 Comfort - Bovenarmbloeddrukmeter

4,5 Sterren
4 beoordelingen

Omschrijving

De Omron M3 Comfort Bovenarmbloeddrukmeter is gemaakt om thuis eenvoudig je eigen bloeddruk te meten. De bloeddrukmeter bestaat uit een monitor en een voorgevormde manchet die gelijkmatig en nauwkeurig je bloeddruk meet. En niet onbelangrijk: de manchet van de M3 Comfort zit ook nog eens lekker.

Intelli Wrap Manchet
Door de Intelli Wrap Techniek meet de Omron M3 Comfort je bloeddruk 360 rond je arm, in plaats van gedeeltelijk. De druk wordt gelijkmatig en tot het juiste niveau opgevoerd. De resultaten zijn hierdoor erg nauwkeurig en betrouwbaar. Een ander voordeel van deze 360 techniek is dat het bijna onmogelijk is om de manchet verkeerd te bevestigen. Zit deze toch niet goed? Dan krijg je automatisch een bevestigingsfout.

Display
Zodra de meting voltooid is, worden de resultaten op het display van de M3 Comfort getoond. Hier zie je je onderdruk, bovendruk en je hartslag. Ook is het mogelijk om je gemiddelde bloeddruk over je laatste 3 metingen te zien. Na de meting worden alle gegevens opgeslagen op het apparaat. Hier is ruimte voor 2 gebruikers met ieder 60 geheugenplaatsen.

Specificaties

  • Merk: Omron
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 4015672109834
  • Kleur: Wit

Beoordelingen

Gesponsorde producten