Over deze verkoper

BCC

BCC

Verkoper sinds 30 augustus 2021
Wij zijn jouw elektronicaheld met oplossingen die het leven thuis leuker, makkelijker en slimmer maken. BCC bestaat al sinds 1969 en is met 60 winkels een van de grootste en succesvolste elektro-retailers van Nederland. We zijn onderdeel van de Mirage Retail Group. Onze ruim 1300 enthousiaste en gepassioneerde BCC medewerkers streven ernaar om onze klanten de hoogst mogelijke service en de beste prijzen te bieden. In onze winkels staat een groot deel van het assortiment als showmodel geplaatst, en kunnen producten goed uitgelegd en gedemonstreerd worden. Bij BCC verzorgen we altijd een lage prijs voor onze klanten. We kijken hierbij naar de markt, maar voeren bovenal scherpe promoties door het jaar heen. En dat combineren we met deskundig advies. !!! LEVERINFORMATIE !!! - Wij bezorgen al jouw aankopen gratis bij je thuis. Vrijwel altijd de volgende dag al. Grote producten kun je tot 17.00 uur bestellen, de kleinere zelfs tot 23.30 uur. - Onze bezorging is DREMPELLEVERING. Je moet het apparaat dus zelf verder tillen in je huis - Wij kunnen nog geen services aanbieden op Blokker. Dus we kunnen het apparaat niet voor je plaatsten, aansluiten, ophangen, installeren etc - Oude apparaten nemen we mee mits bij de voordeur staat, leeg, ontkoppeld, goed verpakt (klein apparaten) We sturen 's avonds een mail en SMS zodat je weet hoe laat wij de volgende dag langs komen. En voordat wij arriveren laten we je dat nog even telefonisch weten. Op de waddeneilanden leveren we helaas geen Witgoed en Grote Tv's. Een groot deel van het assortiment is ook in de winkel te bekijken, maar ook voor retouren kun je direct in onze winkels terecht.

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Onze klantenservice is te bereiken via het mailadres en telefoonnummer onderaan deze pagina.
Met behulp van deze retourinstructie kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

Wat kan je retour sturen?
- Producten kun je met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking terugsturen. Als je het product te veel hebt gebruikt om te beoordelen, dan kunnen wij daar een waardevermindering voor in rekening brengen. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je nog terugkrijgt. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd, (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten) .

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden geretourneerd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terugstuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker.
- De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker.

Hoe stuur je het terug?
Geleverd door DHL:
Lever het pakket in bij een DHL servicepunt en verstuur het (gratis) naar onderstaand retouradres. Je hoeft het niet eerst bij ons aan te melden.
Ons retouradres is:

BCC
Ontvangst Goederen
Webshop retour
Bellsingel 61
1119 NT Schiphol-Rijk


- Wanneer je een bestelling terugstuurt, vergeet dan niet de pakbon toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.

Geleverd door de BCC Bezorgdienst:
Neem contact op met onze klantenservice. Wij maken vervolgens samen een ophaalafspraak.

Contact

Bellsingel 61
1119NT Schiphol-Rijk
NLD
KVK: 33156765
BTW: 806471670B01
Tel: 020 334 88 88
E-mail: blokker@bcc.nl