Over deze verkoper

ECD-Germany

ECD-Germany

Verkoper sinds 06 december 2021
In 1990 werd ECD Germany, toen nog onder de naam Eris Car Design GmbH, opgericht. Eris staat hier voor European Wheel Arch Chrome & Interieur Service en beschrijft de initiële Verkoopafdeling. Er werden alleen chroomdelen en een houten interieur voor autotuning aangeboden. Reclame werd gemaakt door middel van catalogi, advertenties en brochures en de verkoop was grotendeels lokaal. Op dat moment waren het vooral de bekende beurzen zoals de autoshow van Essen of de Automechanika in Frankfurt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie om nieuwe klanten aan te trekken om te winnen. De speciale aanbieding had als gevolg dat het cliënteel zich niet alleen richtte op de lokale locatie beperkt, nu waren er klanten in heel Europa. Daarom moest de verkoopafdeling veranderen en moest ook de verkoopafdeling veranderen. Focus verschoven naar postorderbedrijf. Nu meer kopers konden worden bereikt in een kortere tijd en met de komst van de massamarkt De toegang tot het internet biedt volledig nieuwe mogelijkheden. Online marktplaatsen en online winkels De gebruikers van de veiling kregen een volledig nieuwe status en boden een breed scala aan goederen aan, evenals de mogelijkheid om deze te kopen. ongecompliceerd en tegelijkertijd via verschillende kanalen aan te bieden. Dit leidde tot het feit dat de de focus van de verkoop verschoven. Chroom en hout hebben nu plaatsgemaakt voor de gemakkelijk te verkopen auto-onderdelen. 2010, er is besloten het bedrijf opnieuw te lanceren onder de naam ECD Germany om producten onder hun eigen naam op de markt te brengen. Dagelijks staat ECD Germany voor een sterk bedrijf met continue ontwikkeling. Dit garandeert niet alleen de regelmatige uitbreiding van het productaanbod, maar ook de technische en commerciële ondersteuning. competentie en de inzet van de verschillende afdelingen en hun medewerkers in de In en buiten Duitsland.

Informatie

Je hebt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na je bestelling de producten GRATIS te retourneren.

Als je een product wilt retourneren kun je een RETOURINSTRUCTIE aanvragen bij onze klantenservice.
Onze klantenservice is te bereiken via onderstaand mailadres en telefoonnummer.
Met behulp van deze retourinstructie (verzendlabel of antwoordnummer) kan je het pakket gratis aan ons retourneren.

BELANGRIJK OM TE WETEN:
- Producten van ons kunnen niet worden geretourneerd naar Blokker (ook niet in één van de winkels).
- Producten kun je met alle geleverde toebehoren, indien redelijkerwijs mogelijk in originele staat en verpakking terugsturen. Als je het product te veel hebt gebruikt om te beoordelen, dan kunnen wij daar een waardevermindering voor in rekening brengen. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het bedrag dat je nog terugkrijgt. Producten waarvan de verzegeling is verbroken kunnen niet worden geretourneerd, (zoals games, batterijen en hygiëne gevoelige producten) .
- Als een product beschadigd of defect is verzoeken wij je om ons hiervan direct op de hoogte te brengen, zodat wij met jou een oplossing kunnen zoeken.
- Wanneer je een bestelling terugstuurt, vergeet dan niet de pakbon en/of een retourformulier toe te voegen (anders kan jouw retourzending niet in behandeling worden genomen).
- Vraag en bewaar altijd het verzendbewijs voor het geval het pakket per ongeluk vermist raakt.
- Als wij het product in goede staat hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging per email vanuit Blokker.
- De terugbetaling zal (indien van toepassing) worden verzorgd door Blokker.

Contact

Höhenweg 47
51674 Wiehl
DEU
KVK: HRB 51926
BTW: DE813860582
Tel: +49 224 7916 8371
E-mail: blokker@ecdgermany.de