Opinel Intempora N°222 uitbeenmes - 13cm - RVS/POM kunststof - doos

3884868
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Opinel Intempora N°222 uitbeenmes - 13cm - RVS/POM kunststof - doos

De Opinel Intempora collectie: een prachtige serie geïnspireerd op het heft van het klassieke en welbekende Opinel zakmes. En zo ook het Opinel Intempora N°222 uitbeenmes. Ligt heerlijk in de hand en ideaal om vlees en gevogelte uit te benen!

De Intempora collectie, wat vertaalt 'tijdloos' betekent, is een stijlvolle serie messen die met aandacht is ontworpen. Dat begint bij het heft dat haar ontwerp leent van het klassieke Opinel zakmes. Het heft is gemaakt van met glasvezel versterkte polyoxymethyleen wat het slijtvast en hittebestendig maakt. Ieder mes heeft door dit ontwerp en materiaal een uitstekende ligging in de hand. Combineer dit met het vlijmscherpe lemmet en je krijgt een optimaal snijvermogen en vertrouwde kwaliteit op de snijplank.

Het Opinel Intempora N°222 uitbeenmes (13cm) is met het wendbare en puntige lemmet perfect geschikt om vlees en gevogelte te uit te benen. Daarnaast is het uitbeenmes ook erg geschikt om vlees te ontdoen van pezen, vet en botten. Het krop op het heft zorgt ervoor dat je op een veilige manier kracht kunt zetten op het mes! Het lemmet is van één stuk 12C27 Sandvik roestvrij staal en loopt door in het heft. Dit geeft het mes evenwicht en robuustheid tijdens gebruik! Het uitbeenmes wordt geleverd in een bijpassende doos. Afwassen met de hand wordt aangeraden!

  • Het Opinel Intempora N°222 uitbeenmes (13cm) past met haar robuuste en tijdloze design in elke keuken. Om moeiteloos vlees en gevolgte uit te benen!
  • Het Opinel uitbeenmes is met het wendbare lemmet en de beschermende krop ideaal om uit te benen en vlees te ontdoen van pezen, vet en botten!
  • De Opinel Intempora serie: geïnspireerd op het klassieke Opinel zakmes. Een betrouwbaar ontwerp gericht op robuustheid en optimaal snijvermogen!
  • Lemmet van één stuk hoogwaardig RVS dat doorloopt in heft van met glasvezel versterkte polyoxymethyleen. Slijtvast, schokbestendig en voelt zacht aan.
  • Het Opinel Intempora N°222 uitbeenmes wordt geleverd in een mooie bijpassende doos. Ideaal om ook cadeau te geven. Afwassen met de hand aangeraden.

Garantie

Op de artikelen van Opinel zit een levenslange garantie op fabricage-fouten. Schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik, wijziging of demontage van het artikel valt niet onder de Opinel-garantie.

Het merk Opinel

Sinds 1890 produceert Opinel in het hart van de Franse Alpen, in Savoie, messen en gereedschappen van kwaliteit. Het Opinel zakmes, eenvoudig, functioneel en slim, is na verloop van tijd een wereldberoemd designicoon geworden. Tegenwoordig gebruikt Opinel haar knowhow niet alleen meer voor messen maar ook voor: tuingereedschap, keukenmessen en tafelmessen.

Specificaties

  • Merk: Opinel
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 3123840022227
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Materiaal: Edelstaal

Beoordelingen

Gesponsorde producten