Opinel Les Forgés 1890 fileermes - 18cm - RVS/Beukenhout - Giftdoos

3884847
128.10
Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 25 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Opinel Les Forgés 1890 fileermes - 18cm - RVS/Beukenhout - Giftdoos
128.10
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Opinel Les Forgés 1890 fileermes - 18cm - RVS/Beukenhout - Giftdoos

De Opinel Les Forgés 1890 collectie: topkwaliteit gesmede messen die een lust voor het oog zijn. Het prachtige ontwerp getuigt van eeuwenoud vakmanschap met een eerbetoon aan het traditionele Opinel zakmes, zo ook het Les Forgés fileermes!

De Les Forgés 1890 serie van Opinel staat enkel en alleen voor absolute topkwaliteit. Ieder mes is gesmeden uit één stuk hoogwaardig X50CrMoV15 roestvrij staal en dat is terug te zien. Een gesmeed mes is namelijk veel steviger en robuuster dan een normaal mes doordat het uit één stuk bestaat in plaats van losse aan elkaar gemaakte onderdelen. Door de grote robuustheid ligt een Les Forgés 1890 mes erg aangenaam in de hand. Dit komt ook door het prachtige premium heft van verstevigd beukenhout afkomstig uit ecologisch beheerde bossen. Het heft is een eerbetoon aan het traditionele Opinel zakmes en heeft een ergnomisch profiel. In het design zijn het lemmet en heft in perfect evenwicht uitgebalanceerd voor optimale gebruiksgemak en resultaat!

Het Opinel Les Forgés 1890 fileermes (18cm) is natuurlijk bij uitstek geschikt voor fileren van allerlei soorten vlees en vis. Het slanke en flexibele lemmet zorgt ervoor dat het mes met de snijbeweging meegaat voor een optimaal resultaat. Het premium mes zorgt met haar vlijmscherpe lemmet en robuuste ligging in de hand voor plezier tijdens het snijden en een topresultaat, elke keer weer! Het Opinel fileermes wordt geleverd in een stijlvolle bijpassende doos, waardoor je het ook uitstekend cadeau kunt doen. Afwassen met de hand wordt aangeraden!

  • Het Opinel Les Forgés 1890 fileermes (18cm) past met haar robuuste en tijdloze design in elke keuken. Om eenvoudig vis en vlees te fileren!
  • Het Opinel fileermes is met het slanke en lange lemmet perfect voor het fileren van allerlei soorten vlees en vis!
  • De Les Forgés 1890 serie: stuk voor stuk topkwaliteit messen gesmeden uit één stuk hoogwaardig RVS met een prachtig heft van duurzaam beukenhout!
  • Robuust lemmet samen met hiel en krop gesmeden uit één stuk RVS, heft van ecologisch beukenhout. Samen in perfect evenwicht voor optimale prestaties!
  • Het Opinel Les Forgés 1890 fileermes wordt geleverd in een stijlvolle en luxueuze doos en zo ook geschikt om cadeau te doen. Afwassen met de hand!

Garantie

Op de artikelen van Opinel zit een levenslange garantie op fabricage-fouten. Schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik, wijziging of demontage van het artikel valt niet onder de Opinel-garantie.

Het merk Opinel

Sinds 1890 produceert Opinel in het hart van de Franse Alpen, in Savoie, messen en gereedschappen van kwaliteit. Het Opinel zakmes, eenvoudig, functioneel en slim, is na verloop van tijd een wereldberoemd designicoon geworden. Tegenwoordig gebruikt Opinel haar knowhow niet alleen meer voor messen maar ook voor: tuingereedschap, keukenmessen en tafelmessen.

Specificaties

  • Merk: Opinel
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 3123840022890
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Edelstaal
  • Afmeting (cm): 310x23 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten