Opinel Parallèle N°120 vleesmes - 16cm - RVS/beukenhout - doos

3884861
31.00
Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 6 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Sharp-as-a-Knife
4,6 Sterren
Opinel Parallèle N°120 vleesmes - 16cm - RVS/beukenhout - doos
31.00
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Opinel Parallèle N°120 vleesmes - 16cm - RVS/beukenhout - doos

Met de Parallèle serie gaat Opinel terug naar haar roots. De serie is stijlvol en klassiek in haar eenvoud met prachtige heften en een ontwerp gericht op optimale snijbewegingen voor een perfect resultaat, zo ook bij het Parallèle N°120 vleesmes.

Bij het ontwikkelen van de Opinel Parallèle serie stonden gebruiksgemak en toepasbaarheid centraal wat duidelijk is terug te zien in het ontwerp van ieder mes in de serie. Ieder heft is gemaakt van prachtig en duurzaam Frans beukenhout met karakteristieke lichte en gedetailleerde lijnen. Daarbij is het voorzien van een vernislaag voor bescherming tegen vocht en vuil. Het vlijmscherpe lemmet is vervaardigd uit topkwaliteit roestvrij staal en op de juiste manier uitgebalanceerd met het heft. Zo ligt ieder mes stevig en comfortabel in de hand.

Het Opinel Parallèle N°120 vleesmes (16cm) is ideaal om in combinatie met de vleesvork iedere soort vlees en vis te snijden en portioneren. Het lemmet is vrij stevig om zo makkelijker door grote stukken vlees heen te snijden. Het Opinel Parallèle N°120 vleesmes kan je ook uitstekend gebruiken om door grote stukken groenten en fruit te snijden. Het vleesmes wordt geleverd in een bijpassende doos. Afwassen met de hand wordt aangeraden!

  • Opinel Parallèle N°120 vleesmes, 16cm
  • Erg handig om allerlei soorten vlees en vis te portioneren en serveren tijdens het diner!
  • Optimaal gebruiksgemak door het stevige en comfortable heft, uitgebalanceerd met het lemmet voor de optimale snijbeweging
  • Heft van prachtig en duurzaam Frans beukenhout met karakteristieke fijne lijnen, vlijmscherp lemmet van hoogwaardig RVS
  • Geleverd in een bijpassende doos, afwassen met de hand aangeraden

Garantie

Op de artikelen van Opinel zit een levenslange garantie op fabricage-fouten. Schade als gevolg van normale slijtage, onjuist gebruik, wijziging of demontage van het artikel valt niet onder de Opinel-garantie.

Het merk Opinel

Sinds 1890 produceert Opinel in het hart van de Franse Alpen, in Savoie, messen en gereedschappen van kwaliteit. Het Opinel zakmes, eenvoudig, functioneel en slim, is na verloop van tijd een wereldberoemd designicoon geworden. Tegenwoordig gebruikt Opinel haar knowhow niet alleen meer voor messen maar ook voor: tuingereedschap, keukenmessen en tafelmessen.

Specificaties

  • Merk: Opinel
  • Garantietermijn: Levenslang
  • EAN: 3123840018206
  • Materiaal: Edelstaal
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 80.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten