Oranje Furniture Care Leather Care & Protect - 250 ml

2578862
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Leather Care & Protect van Oranje Furniture Care is een beschermende kleurloze ledercrème speciaal voor afgedekt leder. De ledercrème voedt, houdt het leder soepel en biedt extra bescherming tegen vervuiling van o.a. drank, voedingsmiddelen en af\\n -en uitscheiding van mens en dier. De leder beschermer is niet geschikt voor geschuurd leder zoals nubuck en suède.

Gebruiksaanwijzing:
Wanneer het een gebruikt meubel is dient u deze eerst te reinigen met de Natural Leather Cleaner. De ledercreme aanbrengen op een doek en met draaiende bewegingen dun inwrijven. De droogtijd is ongeveer 15 minuten waarna u het kunt nawrijven met een doek. Het beste is het om dit 2 tot 3 keer per jaar te herhalen.
Bij een nieuwe onderhoudsbeurt van uw bestaande meubel moet u het meubel ook eerst reinigen met de natural leather cleaner leder reiniger zodat de vervuilde "oude" beschermlaag van Leather Care & Protect verwijderd wordt. Hierdoor ontstaat er een schoon oppervlak die u vervolgens kunt behandelen met een nieuwe laag Leather Care & Protect.

Zoals bij ieder product: eerst testen op een onopvallende plaats.


Specificaties

  • EAN: 8716834005525

Beoordelingen

Gesponsorde producten