Oranje Furniture Care Leather Care & Protect Set - 2x150 ml

2578860
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Leren meubelen beschermen


Leer leeft langer door het goed te reinigen en beschermen. Deze Leather Care & Protection set is uitermate geschikt om het leer te beschermen. De set bestaat uit een cleaner, protector en doekje. Het leder beschermer voedt afgedekt en volaniline leder (niet geschikt voor suede en nubuck) en maakt het vet\\n -en vlekwerend. Leder reiniger is een grondige maar milde reiniger. 

Gebruiksaanwijzing



  • Het leer moet altijd eerst gereinigd worden; breng de cleaner aan op de spons en reinig het leder met het schuim dat ontstaat.
  • Vervolgens droog wrijven met een doek
  • Daarna de leather protector aanbrengen met een droge, niet pluizende doek
  • Laat het ongeveer een kwartier drogen en vervolgens uitwrijven
  • Het verbruik van de set is ongeveer 15 tot 20ml per zitplaats (afhankelijk van het leder). Zo kunt u zelf uitrekenen welke set u het beste kunt bestellen: 75 ml, 150ml, of 250ml
Voor optimale bescherming adviseren wij dit 3x per jaar te herhalen. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

Specificaties

  • EAN: 8716834005747

Beoordelingen

Gesponsorde producten