Oranje Furniture Care Leatherlook Care Kit - 150 ml

2578883
21.85
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,6 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Leatherlook Clean & Care kit van Oranje Furniture Care. Hiermee heeft u alles in huis uw Leatherlook meubelen te verzorgen en te beschermen tegen vocht en vuil. De set bevat 1x de leatherlook clean & care, een doek, en een double action sponge. Met deze spons gebruikt u de oranje zijde voor normale reiniging en de wit/grijze kant bij zware vervuiling of moeilijke vlekken.

Leatherlook Clean & Care van Oranje Furniture Care is een alles-in-één product voor leatherlook lederen meubelen. Hij reinigt, voedt en beschermt leder. Bovendien geeft hij leder een frisse en verzorgde uitstraling en worden eventuele vlekken verwijderd.

De Oranje Leatherlook Clean & Care is geschikt voor imitatieleer/leatherlook, skai, en PU-leer (mits deze niet voorzien is van een olie\\n -of waslaag). De leatherlook set is natuurlijk ook geschikt voor leatherlook tassen, jassen of andere kleding!
 
Gebruiksaanwijzing: 
Test de Leatherlook Clean & Care eerst uit op een onopvallende plek. Spuit het oppervlak dun en egaal in en wrijf het direct goed uit met een schone droge doek. 
Droogtijd is ± 10 \\n -15 minuten.

Wanneer je een vlek wilt behandelen moet je de vlek inspuiten en even laten inwerken. Daarna opnemen met een schone droge doek. Bij onvoldoende resultaat kun je deze behandeling nogmaals herhalen.

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Inhoud:
1x leatherlook clean & care 150ml
1x doek
1x spons


Specificaties

  • EAN: 8716834005778

Reviews

Gesponsorde producten