Oranje Furniture Care Natural Wood sealer - 1 liter blik

2578738
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Oranje Royal Furniture Care Natural Woodsealer 250ml

Je nieuw gekochte salontafel of bijzettafel houd je mooi met deze oranje Natural Wood Sealer. Deze heeft een inhoud van 250 ml. Deze water gedragen kleurloze impregneerolie is geschikt voor alle onbehandelde of gebeitste houtsoorten. Hij biedt optimale bescherming tegen water, olie en vet. De natuurlijke houtkleur blijft na behandeling nagenoeg hetzelfde. Tip: smeer eerst even een klein beetje op de onderkant van het hout. Dan kun je even zien hoe het resultaat wordt. Wij bevelen dit product aan voor een langere levensduur van het hout.

Verbruik (richtlijn): ± 10 m2 / per liter. Houdbaarheid: 2 jaar, mits bewaard in een goed gesloten verpakking op een koele en droge plek (vorstvrij).

Gebruiksaanwijzing:
Verwerk Natural Woodsealer nooit op natte ondergronden. Voor gebruik het hout goed schuren en goed vet\\n -en stofvrij maken met bijvoorbeeld Woodclean. (Koop hieronder het bundel en bespaar 20%).

Verwerk de olie bij voorkeur in ruimtes tussen de 15 en 20 graden Celsius.
Breng de olielaag onverdund aan met een kwast of roller. Het teveel aangebrachte kun je verwijderen met een doek. 
Blijkt na droging (ca. 3 uur, maar dit is mede afhankelijk van de omgevingstemperatuur, luchtvochtigheid en aangebrachte hoeveelheid) dat de eerste laag het hout iets opgeruwd heeft, dan de eerste laag (na droging van ca. 3 uur) licht opschuren met fijn schuurpapier (P240 tot P360). Vervolgens de tweede laag aanbrengen op dezelfde wijze. 

Tip!: Nieuw hout altijd voorzien van minimaal 2 lagen olie, hoe meer lagen Natural Woodsealer aangebracht worden, hoe intensiever de glansgraad van het oppervlak wordt, echter hoe beter het beschermingsniveau!

Als onderhoudsmiddel kun je 2 tot 3 keer per jaar Mat Polish Oranje gebruiken (kijk hieronder voor een bundelprijs).

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op. 

 

Wohi.nl heeft een compleet assortiment aan onderhouds producten                                                              

 

 

Specificaties

  • EAN: 8716834001886

Beoordelingen

Gesponsorde producten