Oranje Furniture Care Textile Care Kit Clean and Protection Set

2578861
21.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WOHI
3,6 Sterren
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Met de Textile Protection Set heb je een complete set om nieuwe meubelen in topconditie te houden en om (oude) vervuilde meubels weer schoon en optimaal beschermd te maken. De Oranje Furniture Care Textile Care Kit is geschikt voor alle textielsoorten. Dus ideaal voor je bank maar ook voor tapijt, gordijnen, autobekleding, of tuinkussens!

De set bevat:  • 1 x Textile Protector 500 ml
  • 1 x Textile Cleantex 500 ml
  • 1 x katoenen reinigingswashand
  • 1 x witte poetsdoek
Omschrijving per product uit de set:

Textile Protector (textielbeschermer)
De Textile Protector zorgt ervoor dat (nieuwe) textiele meubelen en pas gereinigde meubelen optimaal vlekwerend en waterafstotend worden. Hierdoor trekken verontreinigingen niet meer direct in de textielvezel en daardoor kun je het eenvoudig met een doekje of tissue verwijderen.

Textile Cleantex (textielreiniger)
De Textile Cleantex van Oranje is een effectieve en grondige reiniger voor veel voorkomende (huishoudelijke) vlekken in o.a. meubelen, autobekleding, gordijnen en tapijt. Gebruiksaanwijzing:Textile Protector (spuitbus)
Het te behandelen oppervlak moet schoon en droog zijn. Vlekken of vervuilde meubelstoffen eerst reinigen met Textile Cleantex. Het product eerst uittesten op een niet zichtbaar deel van het meubel om na droging te bekijken of de stof niet wordt aangetast of verkleurt. Het product bij voorkeur in de buitenlucht verwerken of in een goed geventileerde ruimte (bij een open raam of buitendeur). De spuitbus voor gebruik 20 seconden schudden, rechtop houden en op een afstand van ± 25 cm in gelijkmatig banen inspuiten. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Droogtijd: ca. 1 uur, alvorens het meubel in gebruik kan worden genomen. Na ± 6 tot 12 uur droogtijd is de optimale bescherming bereikt. Let op! Ook tijdens droging de ruimte blijven ventileren! Bij onvoldoende resultaat de behandeling eenmalig dun herhalen. Behandeld textiel jaarlijks controleren met een druppel water op een juiste werking van de beschermlaag. Bij twijfel het meubel altijd nabehandelen.Textile CleantexGebruik de vlekkenspray altijd eerst op een onopvallende plek om te kijken of het oppervlak niet van kleur veranderd. 
De vlek goed inspuiten en de vlekkenspray even laten intrekken. Wrijf/dep de vlek dan van buiten naar binnen met een schone droge doek voorzichtig weg.
Is de vlek nog niet verdwenen? Herhaal dan de behandeling.Verbruik :
De Textiel Set is voldoende voor het behandelen van 8 – 10 m2 stof/textiel. Dus voor ongeveer 2 tot 3 zitplaatsen. Verbruiksindicatie: ± 50 ml per m2. Dit is puur gebaseerd op gebruik van de spuitbus Textile Protector.

Let op: Oranje Royal Furniture Care heeft sinds eind 2016 wijzigingen aangebracht in haar productaanbod. De productlijn is aangepast mede als de verpakkingen. Wij hebben zoveel mogelijk zowel de nieuwe als oude afbeeldingen toegevoegd zodat u bij uw herhalingsaankoop zeker weet dat u het juiste product koopt. Aan de toepassingen van de producten is niks veranderd. Wel zijn er nieuwe producten bijgekomen en oude producten verwijderd of vervangen. Wanneer u uw gewenste product niet vindt op de website, neem dan contact met ons op.  


Specificaties

  • EAN: 8716834005785

Reviews

Gesponsorde producten