Oxi Action witte vlekkenverwijderaar gel 500ml

Omschrijving

Helpt de levensduur van witte kleding te verlengen**.

**Vanish vloeistof gebruikt als wasadditief helpt de levensduur van uw kleding te verlengen door vlekken te verwijderen, witten te beschermen en geuren te bestrijden.

Producteigenschappen:
- perfecte witheid, zelfs na 50 wasbeurten
- verwijdert vlekken
- bestrijdt geurtjes
- hygiënische reinheid
- verdubbelt de levensduur van witte kleding*
- geconcentreerde gel om het waseffect te versterken
- chloorvrij
*Gevolueerd behoud van witheid bij gebruik van Vanish als wastoevoeging in vergelijking met wassen zonder Vanish. Getest op katoen en katoen met polyester.

Gebruiksaanwijzing:
Rub:
Voor taaie en uitgedroogde vlekken. Bedek het oppervlak van de vlek. Wrijf de vlek indien nodig. Gebruik Vanish vloeistof samen met wasmiddel volgens het wasvoorschrift.
Inweken: Voeg 100 ml vloeistof toe aan 4 L water en laat maximaal 6 uur inweken. 6 h. Voor het beste resultaat de vlek inwrijven voor het spoelen. Na het inweken gewoon wassen of goed naspoelen.
Wassen: Voeg 100 ml Vanish-vloeistof toe aan het wasmiddel: Voor harde opgedroogde vlekken 100 ml gebruiken. Gebruik in andere gevallen 50 ml. Gebruik wasmiddel zoals gebruikelijk. Voor perfecte witheid en vlekverwijdering. Werkt zelfs bij 30°C. Voeg een schepje toe.

Aanbevelingen:
- Volg altijd de aanbevelingen van de kledingfabrikant voor het wassen.
- Test de kleurechtheid voor gebruik door het product op een onzichtbaar deel van de stof aan te brengen, daarna uitspoelen en laten drogen.
- Na het wassen met Vanish vlekverwijderaar of het aanbrengen op kleding, de stof drogen uit de buurt van directe hitte of zonlicht.
- Gebruik alleen warm water om vlekken met Vanish vloeistof voor te behandelen.
- Mogelijk moet u het proces herhalen voor het beste resultaat.
- Niet gebruiken op chemisch te reinigen stoffen.
- Niet gebruiken op lederen tapijten.
- Niet rechtstreeks op metalen oppervlakken gebruiken. Gebruik het product niet rechtstreeks op metalen onderdelen (bijv. knopen, ritsen).
- Stel de met Vanish behandelde stof niet bloot aan directe hitte of zonlicht voordat u deze spoelt of de basiswas doet.
- Laat de vloeistof niet op de stof drogen (maximale contacttijd 10 minuten). Stel het product niet bloot aan de zon.

Specificaties

  • Merk: Vanish
  • EAN: 5908252006274

Beoordelingen

Gesponsorde producten