Palmer Schaal Coral Sea 15 cm 80 cl Roze Stoneware 6 stuk(s)

3599430
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Het Sea servies van Palmer is een uitzonderlijke serviesserie. Het laat zich met geen pen of foto echt goed beschrijven. De prachtige kleuren van dit servies moet je echt met eigen ogen zien. Het tilt iedere tafelaankleding en culinaire verrassing naar een hoger niveau. Het Coral Sea servies laat zich perfect combineren met diverse gekleurde serviezen. Deze prachtige diepe kommen zijn gemaakt van het materiaal stoneware en zijn hittebestendig tot een temperatuur van 220?. Na gebruik kunnen de schalen gereinigd worden in de vaatwasmachine. Deze set betstaat uit 6 schalen met een diameter van 15 cm en een inhoudsmaat van 80 cl.

Belangrijkste kenmerken:
· Product: 6 schalen
· Diameter: 15 cm
· Inhoudsmaat: 80 cl
· Materiaal: Stoneware
· Kleur: Roze met een offwhite buitenzijde
· Vaatwasmachinebestendig: Ja
· Hittebestendig: Ja, tot 220?
· Vriezerbestendig: Nee

Stoneware
Stoneware is een stoer en robuust materiaal. Stoneware is een type porselein gemaakt van klei met een fijne korrel gebakken op 1000 á 1100°C. Door dit materiaal op een hoge temperatuur te bakken is het sterker dan doorsnee aardewerk en daardoor zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Daarnaast kan stoneware in de oven, de magnetron en de vaatwasser. Dit materiaal is kleur- en geurbestendig. De robuuste uitstraling maakt dat stoneware servies enorm populair is.

Palmer
"For lovers of food"

Kenners zeggen dat wij een gerecht met onze ogen proeven, nog voordat we onze eerste hap nemen. En iedere 'lover of food', van sterrenchef tot enthousiaste hobbykok, weet dat beleving het belangrijkste ingrediënt is. Onze collectie is gemaakt om al onze zintuigen te prikkelen. De rijke kleuren en mooie afwerkingen maken elk gerecht tot een onvergetelijke belevenis.

Specificaties

  • Merk: Palmer
  • Garantietermijn: Geen garantie
  • EAN: 8717522195030
  • Vorm: Rond
  • Geschikt voor in de oven: Ja
  • Kleur: Roze
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 15x8 (ØxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten