Palmolive Naturals Melk & Olijf Vloeibare Handzeep

Palmolive Naturals Melk & Olijf Vloeibare Handzeep
Bekijk video(s)
2161595
1.99
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Vanaf 4 uur na bestelling en opening van winkel* (gratis)

2 voor 3,- op Palmolive handzeep

t/m 11 april 2 voor 3.- op Palmolive handzeep. Bekijk hier de deelnemende artikelen

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Kies voor de natuur
De dermatologisch geteste Palmolive Naturals Melk & Olijf Handzeep bevat 100% natuurlijke extracten om zowel voor je handhuid als voor de natuur te zorgen. Geschikt voor de hele familie en voor ieder huidtype, de milde en zeepvrije formule heeft naast een verzorgend effect ook een verzachtend effect dat je handen zijdezacht laat aanvoelen na het wassen van je handen.

Balans en hydratatie
De formule van Palmolive Naturals Melk & Olijf Handzeep houdt het natuurlijke evenwicht van je handhuid in balans en bevat hydraterende melkproteïnen om je handen gevoed en gehydrateerd te houden. De natuurlijke extracten van olijven laten naast deze grondige verzorging ook een heerlijk zoete geur achter.

Over Palmolive
De missie van Palmolive is het beste wat de natuur te bieden heeft te gebruiken voor het genot van je lichaam en huid: natuurlijke ingredienten, geuren, en kleuren. Met het kleine beetje natuur in haar producten helpt Palmolive je weer in contact te komen met je natuurlijke balans in het dagelijkse hectische leven. Of het nou is om een heerlijke geur af te leveren, je lichaam in balans te houden, of te hydrateren, de producten van Palmolive doen dit met gebruik van de natuur als bron.

Palmolive Naturals is ontwikkeld voor degenen die zoeken naar lichaams- en handverzorging dat rekening houdt met hun huid en met de planeet. Alle Naturals producten bevatten 100% natuurlijke extracten die de liefde van de natuur meebrengen en overbrengen naar je huid. Alle Palmolive Naturals Handzeepvarianten bevatten een zeepvrije formule waardoor je huid alleen de meest essentiële voeding krijgt.

Specificaties

  • Merk: Palmolive
  • Merk: Palmolive
  • Artikelnummer: 0188209
  • EAN: 8718951284012
  • Inhoud in liters: 0.3

Reviews

Gesponsorde producten