Pannenlikker - Siliconen, 26 cm - Zwart - Rösle

Pannenlikker - Siliconen, 26 cm - Zwart - Rösle
Bekijk video(s)
1748761
15.44
Dit product is uitverkocht

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Pannenlikker - Siliconen, 26 cm - Zwart - Rösle

Flexibele siliconen pannenlikker diezich goed aanpast aan de vorm van schalen en pannen. Deze pannenlikker heeft een recht uiteinde zodat u alles netjes kunt glad strijken en is bestand tegen temperaturen van -70 °C tot 220°C en tegen vetten! Doordat de pannenlikker ophangbaar is bespaard dat veel ruimte in uw keuken!Deze pannenlikker is gemaakt van siliconen en vaatwasmachine bestendig.

Pluspunten:

Siliconen Flexibel Ophangbaar Hittebestendig Vaatwasser bestendig

Minpunten:

Doordat deze pannenlikker heel smal is, kunt u voor grotere pannen beter een bredere pannenlikker gebruiken.

In 1888 richtte Karl Theodor Rösle zijn bedrijf Rösle op in Duitsland. Zijn doel was om productiemethodes te moderniseren zonder dat het ten koste zou gaan van het bijbehorende vakmanschap. Dit begon in de bouwindustrie maar in 1903 kwam daar de lijn geëmailleerde kookgerei bij en snel volgde de tinnen, verschroomde en RVS collectie!
Door dit succes ging hij zich volledig focussen op de kookgerei en al snel werd het merk bekend in zowel de professionele keuken als thuisgebruik.
Van appelboor tot vergiet. In de brede collectie van Rösle is alles te vinden wat een keuken nodig heeft. Het is dan ook niet voor niets dat het merk Rösle al meerdere, zeer prestigieuze, designprijzen heeft gewonnen

Specificaties

  • Merk: Rösle
  • Merk: Rösle
  • EAN: 4004293124388
  • Materiaal: Siliconen
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1.0