Bobbel Home - Garderoberek 3 In 1 - Industrieel - Donkerbruin

Omschrijving

Dit royale XL garderoberek van Bobbel Home is niet alleen een functionele aanwinst voor de hal, maar ook een handige toevoeging aan je slaapkamer of inloopkast. Met zijn veelzijdigheid biedt dit rek een scala aan mogelijkheden.

Natuurlijk is er voldoende ruimte om je kleding netjes op te hangen en je schoenen georganiseerd op te bergen. Maar dat is nog niet alles; dit garderoberek kan ook dienst doen als een handig zitbankje. Zo kun je gemakkelijk je schoenen aantrekken voordat je de deur uitgaat, terwijl je geniet van het comfortabele zitoppervlak dat dit rek biedt.

Wat dit garderoberek echt onderscheidt, zijn de twee rails met maar liefst 12 verschillend geplaatste kapstokhaken, waardoor je voldoende ruimte hebt om jassen, tassen en andere accessoires op te hangen. Bovendien zijn er twee stevige roosterplanken die functioneren als een handig schoenenrek, waardoor je schoeisel netjes en overzichtelijk wordt opgeborgen.

De afmetingen van dit veelzijdige garderoberek zijn 40 x 100 x 182 cm, waardoor het perfect past in diverse ruimtes en situaties. Of je nu op zoek bent naar een handige oplossing voor je dagelijkse routine in de hal, een slimme toevoeging aan je slaapkamer, of een praktische organizer voor je inloopkast, dit XL garderoberek van Bobbel Home biedt het allemaal. Met zijn eigentijdse design en doordachte functionaliteit, is dit garderoberek een waardevolle aanvulling op je interieur.

Specificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8719325781601
  • Stijl interieur: Landelijk
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Metaal
  • Afmeting (cm): 100x40x184 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten