Parya Home - Wastafelonderkast -Badkamerkast - 2 Deuren - Hout - Wit

Omschrijving

Parya Home
Wij bij Parya Home hebben een breed assortiment om van uw huis een thuis te maken. Wij bieden een ruim assortiment aan en combineren functionaliteit met kwaliteit. Het valt gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken.

De wastafelonderkast is gemaakt van MDF-platen (klasse E1); het oppervlak is met lak behandeld, bestand tegen vocht en schimmel en gemakkelijk te reinigen. Veel opslagruimte Met 1 open vak voor het gemakkelijk opbergen van de vaak gebruikte benodigdheden; handdoeken, toiletpapier en andere badkameraccessoires.

Ze zijn allemaal beschermd tegen stof en water. 180° draaibare lattendeuren: De mooi gevormde lattendeuren met metalen handgrepen zorgen voor een gezellige landelijke stijl, tijdloos wit past bij elke interieurstijl. Tegelijkertijd zorgen ze voor een goede ventilatie en voorkomen zo het risico op schimmel.

We adviseren u om de ruimte onder de gootsteen te meten voordat u dit product bestelt. Montage Er is een handleiding die u begeleidt stap voor stap. Alle onderdelen en accessoires zijn genummerd en gemakkelijk te onderscheiden.

Service
Heeft u een vraag over dit product? Onze klantenservice staat iedere dag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wij garanderen u daarom de beste kwaliteit en service voor, na en tijdens de aankoop.

Specificaties

  • Merk: Parya Home
  • EAN: 8720618533579
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 60x30x60 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten