Farming Simulator 19 - PC

1872237
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Farming Simulator 19 kopen voor PC!

In Farming Simulator 19 voor PC beleef je de ultieme landbouwsimulatie met een complete herziening van de grafische engine! Ervaar de meest opvallende en meeslepende beelden en effecten, samen met de diepste en meest complete landbouwervaring ooit op consoles en pc.

Neem de controle over voertuigen en machines van alle toonaangevende merken in de industrie, met voor de eerste keer John Deere, het grootste bedrijf op het gebied van landbouwmachines in de wereld. Maar ook Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr en nog veel meer!

De game biedt een enorme open wereld met een breed scala aan activiteiten om te verkennen en te ervaren. Als speler kan je verschillende gewassen verbouwen, vee fokken en zelfs deelnemen aan houtkap en bosbeheer. Er is altijd iets te doen op de boerderij, waardoor het spel je in staat stelt om je eigen tempo te bepalen en je eigen unieke verhaal te creëren.

Een van de grootste voordelen van Farming Simulator 19 is de diepgang van het spel. Spelers kunnen de landbouwtechnieken leren en toepassen om hun opbrengsten te maximaliseren en hun bedrijf te laten groeien.

Met verbeterde graphics en geluidseffecten, biedt Farming Simulator 19 een immersieve ervaring van het leven op de boerderij. Het spel biedt ook multiplayer-opties, waardoor je met vrienden of andere spelers kunt samenwerken om je boerderij te beheren en te laten groeien.

Of je nu een boerderijliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke en boeiende simulatiegame-ervaring, Farming Simulator 19 is een game die je niet wilt missen. Dus trek je laarzen aan, stap in je tractor en maak je klaar om de ultieme boerderijervaring te beleven!

Geschikt voor leeftijden vanaf 3 jaar.

Bekijk de trailer van Farming Simulator 19!

Specificaties

  • Merk: Focus Home Interactive
  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • PEGI online: Ja
  • Studio/ uitgever multimediagame: Focus Home Interactive
  • EAN: 3512899120532
  • Online gaming mogelijk: Ja
  • Genre games: Simulatie
  • Platform: PC

Beoordelingen

Gesponsorde producten