Peach Beauty Make up Spiegelverlichting met Zuignap - Stay Cool LED - Werkt op Batterijen

Omschrijving

Hou jij ook zo van Glitter & Glamour?

Dan is deze make-up verlichting perfect voor jou! Tover je spiegel om in een professionele make-up studio. Onderga een metamorfose tot celebrity en waan jezelf in de showbizz van Hollywood.

Make-up aanbrengen met slecht licht is niet meer nodig. Met deze make-up spiegel tover je elke spiegel om in een professionele make-up studio. Super eenvoudig te installeren op je spiegel (of ander glad oppervlak) dankzij de drie zuignappen. Je zet de lamp aan en uit via de schakelaar aan de zijkant.

Draadloos

Deze make-up verlichting maakt geen gebruik van een stopcontact of andere stroompunten. De verlichting werkt op 4 AA-batterijen (niet inbegrepen).

Draagbaar ontwerp

Ideaal om mee te nemen. Vanwege het compacte formaat en de zuignappen is de verlichting overal te gebruiken. Past gemakkelijk in een koffer of tas en is eenvoudig te installeren.

Simpele installatie

Bevestig de drie zuignappen eenvoudig op een spiegel of ander glad oppervlak. Enkele seconden de make-up verlichting goed vasthouden/aandrukken en hij zit goed vast.

Stay-Cool LED-lampen met Quad Light Technology

Deze lampen produceren natuurlijk en helder licht. Ideaal voor het aanbrengen van make-up. Bovendien gaan ze ook nog tot wel 50.000 uur mee.

Overige informatie over de make-up verlichting

  • Materiaal: kunststof (ABS)
  • Gewicht: 145g

Specificaties

  • Merk: Peach Beauty
  • EAN: 8711568018094
  • Werkt op batterijen: Ja

Beoordelingen

Gesponsorde producten