Perfecthomeshop Chique Staande Spiegel 40x160 cm Friedel

Omschrijving

Je kunt nooit te veel spiegels in huis hebben! In de hal, als eyecatcher in jouw woonkamer, maar ook in de slaapkamer is een fijne spiegel essentieel. Hoe zie je ’s ochtends anders of jouw outfit er wel goed uitziet? Met deze Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel zorg je ervoor dat je niet alleen een hele praktische spiegel in huis haalt, maar ook eentje die jouw interieur nét dat extra beetje exclusiviteit geeft. Deze spiegel komt overal van pas! In de slaapkamer, zodat je je haar nog even goed kunt doen voordat je vertrekt, als stijlvolle toevoeging in je woonkamer of heel praktisch in de badkamer.

Voordelen Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel:

  • Duurzaam geproduceerd & lange levensduur
  • MDF achterkant, vast geniet en gelijmd voor extra stevigheid
  • Handmatig en zorgvuldig ingepakt
  • Met de hand vervaardigd, echt mensenwerk

Net dat stukje exclusiviteit waar jij naar opzoek bent!
Met de Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel geef je jouw slaapkamer precies dat luxe gevoel waar je naar op zoek bent. Zet deze spiegel neer en geniet van een exclusieve look! Door het rustige en egale patroon van de spiegel geef je jouw hele kamer een chique uitstraling. Geen tierelantijntjes, maar strakke en effen vormen en kleuren. En wat dacht je van de gouden of zilveren look? Daardoor maak je van jouw slaapkamer een echte trendy en stijlvolle ruimte. Iedere ochtend als jij in de spiegel kijkt, krijg je dat heerlijke mondaine en wereldse gevoel. Zo kan jij je dag goed beginnen! Door de eigentijdse stijl van deze spiegels passen ze echt in ieder interieur.

De Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel ophangen is een fluitje van een cent
Je kunt helemaal zelf bepalen waar je de Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel wilt neerzetten. Alle spiegels zijn namelijk gemakkelijk neer te zetten doordat ze heel stevig zijn gemaakt. Daardoor zijn ze ook nog eens heel veilig: ze vallen niet zomaar om! Voor extra stevigheid hebben alle spiegels een MDF achterkant en zijn ze vast geniet én gelijmd. Er wordt alleen samengewerkt met producenten die goede en eerlijke werkomstandigheden bieden. Dat vinden we net als duurzaamheid heel belangrijk. Al onze spiegels zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die ook nog eens heel lang meegaan. Handig, toch?

Geen zorgen over een gebroken spiegel bij Perfecthomeshop!
Het nadeel van spiegels is dat ze gemaakt zijn van heel breekbaar materiaal. Dat betekent dat die mooie Staande Spiegel 40x160 cm – Friedel die je in de webshop zag, soms beschadigd kan raken onderweg naar zijn nieuwe huis. En dat is balen! Want het liefst wil je jouw spiegel zo snel mogelijk neerzetten. Gelukkig hoef je je daar bij ons geen zorgen over te maken. Bij Perfecthomeshop doen we ons best om de spiegels zo zorgvuldig mogelijk te verpakken en hebben we een breukpercentage van slechts 1 procent! Dat betekent dat 99 van de 100 spiegels in perfecte staat op hun nieuwe adres arriveren. Ben jij toch die ene persoon waarvan de spiegel per ongeluk tijdens het vervoer is beschadigd? Dan krijg je van ons zo snel mogelijk en natuurlijk kosteloos een nieuwe bezorgd.

Specificaties

  • Merk: Perfecthomeshop
  • EAN: 6013843132122
  • Design: Modern
  • Vorm: Rechthoekig
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 160x40 (LxB)

Beoordelingen

Gesponsorde producten