Pest Reject Ongedierte Verdrijver Ultrasoon 220V (per stuk)

1938659
12.95
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
DealDonkey
4.22 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

"Pest Reject Ongedierte Verdrijver Ultrasoon 220V Elektronische verjager van kleine knaagdieren en insecten. Steek de Pest Reject eenvoudig in het stopcontact en de parasieten blijven buiten een straal van 200 mÂ_ van uw huis. Pest Reject combineert twee technologieën: elektromagnetisme, zorgt voor impulsen op de bedrading in muren, wat zorgt voor een vijandige omgeving voor spinnen, mieren, kakkerlakken, ratten en andere knaagdieren, en maakt dat die verdwijnen. Geluidsgolven, permanent uitgezonden door het apparaat, zorgen ervoor dat het leven voor insecten (muggen, vliegen, enz.) ondraaglijk wordt, waardoor ze op de vlucht gaan. Pest Reject doodt niet, maar laat ongewenste dieren op de vlucht slaan. Niet gebruiken als u konijnen of hamsters in huis heeft Kenmerken:
Dubbele technologie: elektromagnetisme, ultrasoon geluid
Beschermt een zone van 200 mÂ_
In het stopcontact steken
De oplossing?
Dit revolutionaire product is gebaseerd op een technologie die digitale elektromagnetische pulsen gebruikt die getransporteerd worden door de elektrische bedrading in de muren van uw huis zodat het plaatsen bereikt waar kakkerlakken, spinnen, ratten en muizen leven en broeden.

Deze elektromagnetische pulsen maken het leven van het ongedierte zo oncomfortabel dat ze voor altijd verdwijnen.

Ultra Sound technologie
Doordat Pest Reject gebruik maakt van ultrasound technologie, verjaagt het ook vliegen en muggen. Pest Reject is veel effectiever dan andere producten omdat het gebruik maakt van hoogstaande technologie.

Eenvoudig en goedkoop
Het enige dat u hoeft te doen is de Pest Reject in een stopcontact te pluggen. Laat Pest Reject uw huis, uw gehele appartement of een industrieel gebouw tot 200m2 beschermen. Zo gemakkelijk is het! Daarom is Pest Reject het meest effectieve systeem op de markt om alle soorten insecten en ongedierte kwijt te raken.

Andere apparaten werken op batterijen die vaak verwisseld moeten worden. Maar Pest Reject werkt op de elektriciteit in uw huis. Het werkt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar om u en uw familie te beschermen en heeft geen onderhoud nodig.

Nu hoeft u geen honderden euro’s meer uit te geven aan professionele bestrijdingsspecialisten en gevaarlijke chemische producten die uw meubelen aantasten en u en uw familie blootstellen aan giftige dampen die zo slecht zijn voor uw gezondheid.

Veilig voor het hele gezin?
Pest Reject kan gewoon gebruikt worden in de nabijheid van kinderen, honden en katten. Het is veilig voor de hele familie. Ook heeft Pest Reject een praktisch nachtlampje.

LET OP: Pest Reject dient niet gebruikt te worden bij het bezit van kleine huisdieren zoals konijnen, cavia's, muizen e.d. Pest Reject geeft ze een ongemakkelijk en onprettig gevoel.

Ander klanten zochten ook op duiven, dierenverjager, katten, Dierverdrijver, konijn, muggen, kattenoverlast, mug, duif, konijnen, Ongedierte afweer, kat, kattenverschrikker, hond, katten verschrikker, katten verjagen, tuinwachter, overlast katten, Ongedierteverdrijver, dieren verjagen, reigerverjager, muizen, ongedierte, honden, honden verjagen, muis

Specificaties

  • Merk: Benson
  • EAN: 8718692628892

Reviews

Gesponsorde producten