Philips Airfryer XXL snackset HD9954/01

2093229
41.55
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
InstaSpares
4,2 Sterren
Philips Airfryer XXL snackset HD9954/01
41.55
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Geniet van al je favoriete snacks op een gezonde manier met deze snackset voor de Airfryer XXL. De snackset is ideaal om nog makkelijker de lekkerste snacks klaar te maken.

Geniet zonder gedoe van lekkere, gezonde snacks 

Met de Philips Airfryer XXL snackset HD9954/01 houd je lichte ingrediënten op hun plaats en voorkom je spatten. Met de snackdeksel kun je lichte ingrediënten, zoals bijvoorbeeld gedroogd fruit of zelfgemaakte chips ideaal bereiden. Zonder deksel zouden deze gerechten al snel uit de mand vliegen vanwege de snelle luchtstroom van de Airfryer. Een ander groot voordeel is, dat de snackdesel spatten voorkomt. Zo kun je ook genieten van gemarineerde etenswaren en vettere ingrediënten. Doordat er minder spatresten op de elementen terecht komen zorg je er ook voor dat de Airfryer zo min mogelijk rookontwikkeling heeft. Heb je gerechten met een langere bereidingstijd? Dan zorgt deze deksel voor een vertraging van de bruining op de bovenkant, terwijl de binnenkant heerlijk wordt afgebakken. Zo maak je ook de lekkerste cakes en broden in de Airfryer klaar. 

Maximaal gemak en snel schoon 

Met de meegeleverde snacktang verwijder je de snacks eenvoudig uit de Airfryer. De tang is gemaakt van silicone en kun je makkelijk vasthouden voor maximaal gemak en handigheid. Ben je klaar met bereiden? Dan kun je de snackdeksel en de tang veilig in de vaatwasser zetten, waardoor de snackset in een mum van tijd weer klaar is om te gebruiken. Tevens klap je de pootjes van de snackdeksel in om de accessoire eenvoudig op te bergen in de keukenkast. Deze snackset wordt geleverd met één snackdeksel, één tang en een receptenboekje. 

Deze snackset is geschikt voor onderstaande Airfryers: 

  • Philips Airfryer XXL: HD963x en HD965x 

Specificaties

  • Merk: Philips
  • Serie: Philips Airfryer
  • Artikelnummer: 4007076
  • EAN: 8710103899259
  • Kleur: Grijs
  • Afmeting (cm): 22x27,5x50 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten