Philips Wake-up Light HF3500/01 - wit

3.9237 Sterren
118 beoordelingen
Philips Wake-up Light HF3500/01 - wit
Philips Wake-up Light HF3500/01 - wit
Philips Wake-up Light HF3500/01 - wit
Philips Wake-up Light HF3500/01 - wit
Bekijk video(s)
1131129
59.39
Dit artikel is te verkrijgen in onze Blokker winkels.
Vanaf 2 uur na bestelling en opening van winkel* (gratis)

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De Philips Wake-up Light HF3500/01 is geïnspireerd door de zonsopgang en maakt gebruik van een unieke combinatie van licht en geluid om je op een prettige manier te wekken.

Geleidelijk wakker worden door zonsopgang 
Geïnspireerd door de zonsopgang wordt het licht geleidelijk sterker. Binnen 30 minuten wordt jouw kamer gevuld met helder geel licht. Dit proces van veranderend en feller wordend licht stimuleert jouw lichaam om op een natuurlijke manier wakker te worden. Terwijl het licht feller wordt, zorgt het door jou gekozen natuurlijke geluid er bovendien voor dat je helemaal wakker wordt en klaar bent voor de dag. Je kunt de helderheid van het display instellen op hoog, gemiddeld, laag en zeer laag. Het licht van de zonsopgangsimulatie verandert van geel in helder geel.

Jouw eigen persoonlijke wekinstellingen
De gevoeligheid voor licht verschilt van persoon tot persoon. Over het algemeen geldt dat mensen sneller volledig ontwaken wanneer een hogere lichtintensiteit wordt gebruikt. De 10 lichtsterktes van de Wake-up Light kunnen worden aangepast en zelfs worden ingesteld op een waarde van 200 lux. Op de ingestelde wektijd hoor je een zachte pieptoon om je wakker te maken. Het geluid neemt gedurende anderhalve minuut langzaam in volume toe.

De Philips Wake-up Light is bewezen effectief
Momenteel is de Philips Wake-up Light het enige product waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is bewezen. We hebben veel klinisch onderzoek verricht om ervoor te zorgen dat de Wake-up Light je zo goed mogelijk op een natuurlijke manier wekt, zodat je energieker wakker wordt. De onderzoeken zijn uitgevoerd door onafhankelijke wetenschappelijke instituten, die de effecten van de Wake-up Light op het algehele ontwaakproces hebben bestudeerd en aangetoond. Op deze manier hebben we onder meer bewezen dat de Philips Wake-up Light je niet alleen op een meer natuurlijke manier wekt, maar dat je bovendien energieker en in een beter humeur wakker wordt.

Specificaties

  • Merk: Philips
  • Merk: Philips
  • Artikelnummer: 1732068
  • EAN: 8710103637851
  • Vermogen (Watt): 7.5
  • Kleur: Wit
  • Afmeting (cm): 18x15x18 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 344.0
  • Energiebron: AC
  • Type wekker: Wake-up light

Reviews

Gesponsorde producten