Picknickkleed XXL Blauw gestreept Plaid 200 x 200 cm

3469988
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij ook zo’n zin in een heerlijke lente? Een middagje picknicken je gezin, vriend of vriendin bijvoorbeeld, heerlijk toch?!

Voor een zo comfortabele middag in het park, op het strand of de camping hebben wij dit XXL-picknickkleed voor jou in de aanbieding. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het duurzame materiaal is extreem sterk en voorzien van een waterafstotende laag dus uitstekend geschikt voor het hele jaar! Je kan hier zo met het hele gezin op vertoeven! Deze prachtige picknickdeken is voorzien van een fleecezijde. Dit nodigt uit om te gaan zitten, liggen, te picknicken en te ontspannen. De onderkant heeft een waterafstotende laag en is zeer vochtbestendig. Om handig te kunnen worden meegenomen, kan de deken ruimtebesparend worden opgevouwen, middels klittenbandsluiting worden vastgemaakt en door het handige handvat eenvoudig worden gedragen.

Het XXL-picknickkleed is bruikbaar bij allerlei activiteiten! Gebruik het kleed tijdens het kamperen, op vakantie, op het strand als strandlaken, op de camping, in het park, de speeltuin, in het bos of gewoon in de achtertuin. Fijn aan het kleed is dat het binnen no time op- en uitgerold is dankzij de handige vouwen. Eenmaal opgerold neemt de deken nog maar erg weinig ruimte in beslag en is dankzij het handige handvat is het gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.

Eigenschappen:
? Waterdicht
? Formaat: XXL
? Aantal personen: 4 personen
? Afmetingen uitgerold: 2 meter x 2 meter
? Afmetingen opgerold: 50 cm x 30 cm x 15 cm
? Geschikt voor de wasmachine: Ja
? Opvouwbaar: Ja
? Klittenband sluiting: Ja
? Verstevigde randen: Ja
? Handvat: Ja

Specificaties:
- Kleur: Blauw gestreept
- Materiaal: 100% polyester
- Afmetingen (lxbxh): 200 cm x 200 cm x 1 cm
- Gewicht: 1000 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

 

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720254647180
  • Kleur: Multikleur

Beoordelingen

Gesponsorde producten