Pizzaplank Amigo M - Serveerplank ?29cm - Beukenhout - Met opvanggeul

3196104
16.49
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Pizzaplank Amigo M - Serveerplank ?29cm - Beukenhout - Met opvanggeul
16.49
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Serveer je favoriete pizza op de stijlvolle Pizzaplank Amigo M. Op deze beukenhouten plank ziet hij er nog smaakvoller uit. De ronde plank heeft een handige opvanggeul en een diameter van 29 cm. Ook te gebruiken voor het serveren van o.a. je lunch, diner of borrelhapjes.

Wil je ongestoord van een vette – maar oh zo heerlijke – Pizza Pepperoni of een sappige biefstuk genieten? Dat kan! Met deze serveerplank blijft je tafel altijd mooi schoon; de handige opvanggeul vangt het vocht en kruimels op.

Naast pizza is deze serveerplank ook zeer geschikt voor het serveren van elke andere maaltijd of snack. Eten verdient nou eenmaal de beste presentatie. De plank is gemaakt van een hoge kwaliteit beukenhout en heeft twee handige inkepingen waaraan je de plank stevig kunt vasthouden.

Deze pizzaplank gaat jarenlang mee als je hem op de juiste manier verzorgd. Plaats hem nooit in de vaatwasser, maar was de plank met de hand af. Droog de plank af met een droogdoek en laat hem rechtop verder drogen. Spray het hout maandelijks in met BOSKA Plankolie om het tegen splijten, vlekken en geurtjes te beschermen. Je krijgt standaard 10 jaar garantie op de BOSKA Pizzaplank Amigo M.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638051932
  • Materiaal: Hout
  • Afmeting (cm): 29x29x1,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten