Pizzaschep - Houten Handvat - 30cm Pizzaschep - Pizzaspatel

3471482
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Er is tocht niets lekkerder dan een verse zelfgemaakte pizza? Alleen al de heerlijke geur in je huis zorgt voor water in je mond. Deze fantastische pizza schep helpt u de heerlijkste gerechten op een simpele manier te verplaatsen. Het ronde ontwerp heeft het perfecte formaat voor het bereiden van een pizza en is daarnaast een mooie elegante eyecatcher in jouw keuken.

Bij het bakken van pizza, brood, gebak of cup cakes wil je natuurlijk niet jouw handen verbranden. Daar is deze pizzaschep de ultieme oplossing voor. Het houten handvat voorkomt dat je de pizza in en uit de hete oven kan halen, zonder dat jouw handen in de buurt van de hitte moeten komen. Het handvat kenmerkt zich verder door een ergonomisch ontwerp en ligt daardoor prettig in de hand.Met de dunne rand kom je eenvoudig onder het deeg om de pizza in de oven te schuiven en - als hij klaar is - er weer uit te halen. Daarnaast is deze schep super leuk om jouw pizza op te serveren. Veel klanten gebruiken de schep overigens ook om te serveren, terwijl zij de pizza gewoon hebben laten bezorgen. Deze schep is vanwege zijn elegante stijl hier enorm geschikt voor. Uiteraard is deze schep multifunctioneel. Ook voor het maken van brood, gebak of welk ovengerecht dan ook, deze schep kan je hier uitstekend voor gebruiken, zonder gedoe met een handschoen.

De Pizzaschep is uitstekend op te hangen doormiddel van het ophangoog aan de bovenkant van het houten handvat. Aan de muur, buiten bij de BBQ of op een handige plek in de keuken.

Gemakkelijk te reinigen
De schep is heel gemakkelijk schoon te maken. Dit kan gewoon met de hand. Een klein beetje warm (eventueel een heel klein beetje sop) en een droge theedoek of keukenrol is genoeg. Uiteraard kan deze ook in de vaatwasser, maar dat is eigenlijk overbodig.

De voordelen van de pizzaschep
- Handig in gebruik
- Dun en efficiënt
- Stevig houten handvat
- Vaatwasser bestendig
- RVS Materiaal
- Multifunctioneel: Geschikt van Pizza tot Taart
- Gemakkelijk te reinigen met de hand
- 30,5 cm (de perfecte maat voor jouw pizza)

Specificaties:
- Kleur: Zilver / Hout
- Materiaal: RVS / Hout 
- Afmetingen (lxbxh): 48 cm x 30,5 cm x 8,5 cm
- Gewicht: 550 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1

Specificaties

  • Merk: FLOKOO
  • EAN: 8720256300731
  • Vorm: Anders
  • Vaatwasmachine bestendig: Ja
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten