Pizzaschep Amigo - Kort handvat - Beukenhout - 30 cm breed

3196101
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
BOSKA-Food-Tools
4,5 Sterren
Pizzaschep Amigo - Kort handvat - Beukenhout - 30 cm breed
19.99
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Ben jij of ken jij een echte pizzaliefhebber? Dan is de BOSKA Pizzaschep Amigo een onmisbare tool. Met deze beukenhouten pizzaschep haal je op een veilige manier warme pizza’s van de barbecue of uit de oven. Ongebakken pizza’s kun je er natuurlijk ook mee in de oven schuiven. Deze pizzaschep is ook geschikt om als serveerplank te gebruiken.

Deze praktische pizzaschep is volledig van een hoge kwaliteit beukenhout gemaakt. Dit maakt hem zeer stevig en goed hanteerbaar. Ook heeft de plank een kort handvat en is hij geschikt voor pizza’s tot 30 cm breed.

Heb je de pizzaschep even niet nodig? Hang hem dan mooi in het zicht aan de lederen koord. Deze pizzaschep leent zich namelijk ook perfect als decoratie materiaal voor in je keuken of in je woonkamer.

Komen er vrienden op bezoek? Serveer je borrelhapjes dan op deze houten plank. Het eten zal er nog smaakvoller uit zien! Na gebruik was je de plank met de hand af, want hij mag niet in de vaatwasser. Laat de plank daarna goed drogen en spray het hout maandelijks in met BOSKA Plankolie. Zo bescherm je de plank tegen splijten, vlekken en geurtjes en gaat hij jarenlang mee. Je ontvangt standaard 10 jaar garantie - Cadeautip voor op het verlanglijstje - op de BOSKA Pizzaschep Amigo.

Specificaties

  • Merk: Boska
  • EAN: 8713638052595
  • Afmeting (cm): 41x29,5x1,5 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten