Platinum Challenger Premium T2 3x3 m OAK - F.Black + voet + hoes

Omschrijving

Platinum Challenger T2 Premium 3x3 m. OAKparasol Faded Black met voet en hoes

Op zoek naar een zweefparasol met bijpassende voet en hoes? Dan is de Platinum Challenger T2 Premium 3x3m. OAK een aanrader. Deze grote zweefparasol wordt geleverd met een bijpassende parasolvoet van 90 kg. en een beschermhoes. De challenger heeft een antraciet frame en een Faded Black parasoldoek. Het frame is gemaakt van aluminium. Dit materiaal is erg stevig en heeft als voordeel dat het niet kan verroesten. Het parasoldoek is gemaakt van Spuncrylic  en is water en vuil afstotend.

Eigenschappen van de Challenger T2 zweefparasol

De Challenger T2 zweefparasol is voorzien van een voetpedaal waarmee deze 360 graden kan worden gedraaid. Zo kan je dus altijd in de schaduw zitten zonder de parasol te hoeven verplaatsen. Doormiddel van het speciale T2 systeem kan de parasol naar links en rechts worden gekanteld. Hierdoor kan je perfect inspelen op de stand van de zon. Daarnaast kan de parasol ook achterwaarts worden gekanteld wat erg handig is bij een laagstaande zon.

Eigenschappen parasolvoet

De Madrid-Hawaii parasolvoet is een zware voet van maar liefst 90 kg. De parasolvoet is gemaakt van hardsteen. Doordat de voet gepolijst is, voelt deze glad aan en heeft hij een chique uitstraling. Wil je de parasol verplaatsen? De wieltjes onder de parasolvoet zorgen ervoor dat je de zweefparasol eenvoudig kunt verrijden. Wanneer de parasol op z'n plek staat kun je de wieltjes op slot zetten middels een rem.

Eigenschappen beschermhoes

Bescherm de zweefparasol goed met de Aerocover parasolhoes. De hoes is gemaakt van een ripstop polyester. Dit materiaal is licht van gewicht en super stevig. De parasolhoes wordt geleverd inclusief een ingenaaid stokje zodat het eenvoudig is om de hoes over de parasol te bevestigen.

.

Specificaties

  • Merk: Platinum
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 7435142611600
  • Vorm: Vierkant
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Acryl
  • Afmeting (cm): 300x300x251 (LxBxH)
  • Diameter (cm): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten