Pokon Tegen Mieren Korrels 400gr

Omschrijving

Pokon Tegen Mieren korrels kun je gebruiken als strooi- en als gietmiddel. Bij het gieten van de oplossing kan het middel direct denestingangen bereiken. De werkzame stof is spinosad, dit werkt ook tegen mieren in het gazon.

Hoe gebruik de Pokon Tegen Mieren Korrels?
Gebruik de korrels alleen buitenshuis, in de nabijheid van je woning. Je brengt de korrels rechtstreeks aan op mierennest. De korrels met de actieve stof worden door de werksters mee in het nest genomen om hiermee de kolonie te voeden. Na het eten vande korrels zullen de meeste mieren binnen het nest sterven.

Dosering: Effectief tot 1 maand na toepassing. Wacht minimaal 28 dagen tussen 2 toepassingen. Met één toepassing kan een volledig nest uitgeroeid worden.

Strooien: 20 gram korrels per nest. Strooi de korrels rond de nestingangen zonder hoopjes te vormen.
Gieten: 40 gram korrels in 2 liter water. Los de korrels op in water. Roer de oplossing grondig. Giet de oplossing in en rond de nestingangen. Na toepassing, de gieter spoelen met water en het overschot verspreiden over de behandeldezones.

Samenstelling: De werkzame stof is spinosad (CAS-nr. 168316-95-8), gehalte 0,222%. Het toelatingsnummer is NL-0019285-0000.

Specificaties

  • Merk: Pokon
  • EAN: 8711969021105
  • Ongediertebestrijding tegen: Mieren

Beoordelingen

Gesponsorde producten