PowerCube Extended Duo USB 4 stopcontacten met 2x USB lader - grijs

1619314
26.90
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Op voorraad

Kies je kleur:

Powercube extended duo usb 4 stopcontacten met 2x usb lader - blauw PowerCube Extended Duo USB 4 stopcontacten met 2x USB lader - grijs Powercube extended duo usb 4 stopcontacten met 2x usb lader - groen Powercube extended duo usb 4 stopcontacten met 2x usb lader - rood
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PowerCubes
4.71 Sterren
Voeg toe aan je verlanglijstje

Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

De grijze PowerCube Extended Duo USBis een handig en stijlvolle stekkerdoos met 4 stopcontacten, 2 sterke USB laders en een kabel van 1,5 meter

Je kunt de PowerCube eenvoudig op je bureau plaatsen met het bijgeleverde docking station. De PowerCube Extended Duo USB is de kleinste multifunctionele stroomverdeler in de wereld. Deze uitvinding van Nederlandse bodem is een handige kleine stekkerdoos met 4 grijze (Trolley Grey) stopcontacten en 2 USB-poorten. Hiermee kunnen alle mobiele apparaten (iPhone, iPad, Smartphones, spelcomputers etc,) razendsnel worden opgeladen.


De 2.1A 5V USB-poorten in deze stroomverdeler laden je mobiele apparaten veel sneller op dan bijvoorbeeld je computer of laptop. Door de unieke kubus vorm kunnen stekkers elkaar niet overlappen. De PowerCube Extended Duo USB is voorzien van 4 stroompunten en een kabel van 1,5 meter.


Je kunt de PowerCube eenvoudig aan de muur of op bureau plaatsen met het bijgeleverde gepatenteerde docking station (horizontaal, verticaal en onderste boven).


Ook aan de veiligheid is gedacht: alle contactpunten van dit stekkerblok zijn voorzien van kinderbeveiliging en de maximale stroomsterkte is 16 A.


De PowerCube heeft o.a. de RedDot Design Award gewonnen en wordt geleverd in een fraaie hersluitbare verpakking. Deze compacte, mooie en gepatenteerde gadget heeft naast het CE en ROHS keurmerk ook de wel bekende KEMA en TV keurmerken.

Specificaties

  • Merk: Allocacoc
  • EAN: 8718444083207
  • Aantal stopcontacten: 4
  • Snoerlengte (m): 1.5
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 7,5x7,5x7,5 (LxBxH)

Reviews

Gesponsorde producten