Powerslide inline skates Swell Lite 100 softboot 83A zwart mt 38/39

3676013
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Maak lange tochten met deze inline skates van Powerslide. De Swell Lite 100 is een van de nieuwste en meest innovatieve toevoegingen aan de populaire Swell-collectie van Powerslide. De skate is voorzien van het TRINITY montagesysteem. Dit biedt een verbazingwekkend stabiel platform dat de krachtoverdracht verbetert, trillingen vermindert en een superlaag zwaartepunt creëert voor meer en betere balans. De skates zijn nu nog lichter en hebben een verwijderbare voering, wat deze high-performance fitness skate nog beter maakt!

Uiterst comfortabel
Het frame is gemaakt van aluminium en de medium ventilatie zorgt voor een ademende softboot. Het bovenste gedeelte van de Powerslide Swell Lite 100 is gemaakt van speciaal flex-nylon, polypropyleen en kunststof, dit is uiterst comfortabel. Om het comfort nog verder te verbeteren, heeft de softboot een MYFIT binnenzool, gemaakt van EVA. Dit geeft extra controle, comfort en stabiliteit.

Snel op weg
De vetersluiting, micro verstelbare gesp en de klittenbandsluiting zijn gemakkelijk te bedienen. Door het lichtgewicht materiaal zijn deze inline skates ideaal zijn voor lange afstanden en intensieve trainingen. De drie verschillende sluitingen van deze Swell Lite 100 zorgen ervoor dat jij snel op weg bent!

TRINITY 3-punts bevestigingssysteem
Tijdens lange, intensieve trainingen komt het comfortniveau van de Swell Lite 100 echt naar boven. Dankzij het innovatieve TRINITY 3-punts bevestigingssysteem heeft deze high-performance inline skate een laag zwaartepunt dat zorgt voor meer stabiliteit en controle. Het TRINITY-systeem maakt het ook mogelijk om de positie van het frame aan te passen om je persoonlijke skatestijl te verbeteren.

Powerslide Swell wielen
De wielen zijn een van de belangrijkste onderdelen van je inlineskates, ze kunnen je skate-ervaring drastisch veranderen. De grootste voordelen zijn de grote dempingskracht en het comfortabele rollen. Met een 83A wielhardheid rol jij soepel door de straten. Deze indrukwekkende fitness skate is de perfecte balans tussen snelheid en controle.

WCD WICKED ABEC 7 lagers
ABEC is een beoordelingssysteem voor de toleranties in lagers. Hoe hoger het getal, in dit geval ABEC 7, hoe kleiner de tolerantie in het lager. Het hebben van kleinere toleranties betekent dat je lager sneller en langer zal draaien.

Remmen
De HABS hiel-rem van de Swell Lite 100 zorgt ervoor dat jij veilig de weg op kan en op tijd stil komt te staan voor onverwachte situaties of verkeer. Je moet je tenen iets hoger optillen dan normaal, maar dan kun je je volledige lichaamsgewicht op de rem zetten. Door de hogere druk op de remblokken kun je sneller stoppen. De hoogte van de rem is verstelbaar, zo kun je jouw skatestijl aan passen of prestaties optimaliseren. De rem is gemaakt van een duurzame en slijtvaste mix van synthetische en rubberen materialen. Dit zorgt ervoor dat iedereen graag op pad gaat met deze fijne inline skates van Powerslide!

Algemene specificaties:
Kleur: zwart
Geslacht: unisex
Type schoen: softboot
Sluiting: klittenband, micro verstelbare gesp, standaard veters
Materiaal binnenzool: MYFIT EVA-binnenzool
Materiaal buitenschoen: glasvezelversterkte kunststof (GFRP) - GFK, polypropyleen, nylon
Materiaal bovenkant: polypropyleen, kunststof
Materiaal voering: nylon, EVA-vulling
Maat: 38/39

Specificaties frame:
Model: Powerslide Elite
Materiaal frame: ADC10 aluminium
Bevestiging frame: TRINITY 3-punts
Verstelbaar van links naar rechts: Ja, TRINITY X-schaal, 7 mm
Verstelbaar van voor naar achter: Ja, TRINITY X-schaal, 8 mm
Framemateriaal: ADC10 aluminium
Wielbasis frame: 250 mm (9,8 inch)

Specificaties wielen:
Model: Powerslide Swell
Hardheid wielen: 83A
Diameter wielen: 100 mm
Breedte wielen: 24 mm
Wielafstand: AL zwevende (UFO) afstandhouder, 8 mm
Compound: HR (hoge terugvering, cruisecomfort)
Aantal wielen: 3

Specificaties lagers:
Merk: WCD Wicked
Classificatie: ABEC 7
Standaard norm: 608 norm
Materiaal lagers: carbon pro steel
Smering lagers: licht vet

Specificaties remmen:
Model: HABS S/M
Materiaal: synthetisch, rubber
Verstelbaar: ja, in hoogte

Specificaties

  • Merk: Powerslide
  • EAN: 4040333559635
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten