ProSterilizer Machine, Kunststof - Celly

3406515
55.19
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Enjoy2Cook
4,5 Sterren
ProSterilizer Machine, Kunststof - Celly
55.19
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

ProSterilizer Machine, Kunststof - Celly

Jouw telefoon, sleutels, oordopjes en andere accessoires, ze zitten vol met bacteriën. Maar hoe maak jij al deze accessoires nu op een gemakkelijke en hygiënische manier schoon? Met de Celly ProSterilizer Machine maak je al jouw accessoires in een handomdraai brandschoon! Je legt bijvoorbeeld jouw smartphone in de sterilizer machine, welke je met de bijgeleverde USB-kabel aansluit op stroom (lichtnetadapter niet inbegrepen) en binnen 5 minuten doodt de machine via UV-straling 99% van de aanwezige bacteriën. Daarnaast beschikt de ProSterilizer over een geurfunctie. Je doet een paar druppels parfum of etherische oliën (niet inbegrepen) in het daarvoor bestemde vakje en jouw accessoires hebben direct een heerlijke geur! De Sterilizer is klein van formaat, waardoor deze erg makkelijk mee te nemen is als je bijvoorbeeld op reis gaat of een dagje uit.

De ProSterilizer is getest op bacteriën als Escherichia Coli (darmbacteriën) and Staphylococcus aureus (huid- en neusbacteriën), deze werden vernietigd tot 99%. Verder is de machine CE gecertificeerd en voldoet aan de Europese Regelgeving inzake de algemene veiligheid van elektronische producten, elektromagnetische compatibiliteit en beperking van het gebruik van bepaalde gevaarlijke stoffen (RoHs/Reach).

Pluspunten:

Doodt 99% van de aanwezige bacteriënGemakkelijk in gebruikGemakkelijk mee te nemen

Minpunt:

Lichtnetadapter niet inbegrepen

Wat je ook nodig hebt voor jouw smartphone, tablet of action cam, je vindt het bij Celly! Of het nu thuis, op het werk, op reis of tijdens het sporten is, bij iedere gelegenheid is dit fantastische merk jouw nieuwe vriend op het gebied van elektronische gadgets of accessoires. Het Italiaanse merk Celly beschikt over een ruim assortiment aan artikelen om mee op te laden, muziek te luisteren, jouw telefoon te beschermen of gewoon als must-have. Door innovatie, strak design en de mogelijkheden tot uitbreiding van artikelen is Celly een naam welke zich met trots gevestigd heeft in de wereld van de moderne technologie.

Specificaties

  • EAN: 8021735759874

Beoordelingen

Gesponsorde producten