PS4 Call of Duty WWII

1511270
22.95
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
PS4 Call of Duty WWII
22.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Call of Duty keert terug naar zijn oorsprong met Call of Duty: WWII – een ervaring die de Tweede Wereldoorlog herdefinieert voor een nieuwe gaming-generatie! Land tijdens D-Day in Normandië en vecht je een weg dwars door Europa, langs iconische locaties uit de meest monumentale oorlog uit de geschiedenis. Ervaar klassieke Call of Duty-gevechten, de band van broederschap en de onvergeeflijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.


Game overzicht
Call of Duty: WWII biedt de ultieme Tweede Wereldoorlog ervaring voor de volgende generatie met drie verschillende game modes: Campaign, Multiplayer en Co-Operative. Met prachtige visuals en Europa als decor, neemt de Campaign spelers mee in een geheel nieuw Call of Duty-verhaal dat zich afspeelt tijdens veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog. De multiplayer markeert de terugkeer naar de originele boots-on-the-ground Call of Duty gameplay. Met authentieke wapens en traditioneel run-and-gun-actie wordt je meegenomen langs verschillende locaties met een Tweede Wereldoorlog-thema. De Co-Operatieve-modus biedt een nieuw en origineel verhaal in een opzichzelfstaande game experience.

 

Game details


De definitieve Tweede Wereldoorlog Campaign
Call of Duty: WWII vertelt het verhaal van onbreekbaar broederschap tussen gewone mannen die vechten voor vrijheid in een wereld die op de rand van tirannie staat. Spelers geven zich op voor een intense reis langs de slagvelden van de oorlog. De Campaign biedt gewaagde, levensechte visuals met de cinematische authenticiteit die alleen Call of Duty kan leveren.
 

Boots-on-the-ground multiplayer
De Call of Duty: WWII Multiplayer neemt spelers mee in een snel grondgevecht langs verschillende iconische locaties uit de Tweede Wereldoorlog. Ook hebben spelers nieuwe mogelijkheden om met hun vrienden en de Call of Duty community te communiceren en socializen.
 

Call of Duty: WWII Multiplayer markeert de langverwachte terugkeer naar de bekende Tweede Wereldoorlog setting van de franchise. Bereid je voor op missies vol snelle actie met iconische uitrusting en wapens, om het continent te bevrijden uit de greep van tirannie. Call of Duty: WWII brengt spelers midden in het heetst van de strijd tussen de Allied en Axis soldaten in Europa.


De innovaties in de Call of Duty: WWII Multiplayer geven de community nieuwe manieren om met elkaar in contact te komen en samen- of tegen elkaar te spelen. Divisions herdefinieert de manier waarop spelers hun WWII multiplayer carrières kunnen opbouwen, door spelers de kans te geven zich aan te sluiten bij een van de vijf WWII-divisies. In War Mode kunnen spelers de gameplay ervaren door het in teams tegen elkaar op te nemen. De vernieuwde Headquarters ervaring zorgt voor een transformatie in de interactie tussen spelers.
 
War Mode 
War is een geheel nieuwe game mode, waarin spelers een team moeten vormen om de vijand te verslaan. Deze multiplayer is gecombineerd met een goed verhaal en brengt spelers midden in de gevechten van de Tweede Wereldoorlog. Allied en Axis teams strijden in teams tegen elkaar tijdens aanvals- en verdedigingsmissies om belangrijke strategische doelen te behalen.
 

Divisions 
Divisions geeft een nieuwe invulling aan de Multiplayer Career die spelers opbouwen. Door het create-a-class systeem te vernieuwen kunnen spelers nu kiezen uit vijf iconische World War II divisies: elk met zijn eigen combat training, division training en wapen skills. Deze gestroomlijnde multiplayer vorm zorgt ervoor dat spelers kunnen uitblinken in hun individuele gamestijl terwijl ze zich schrap zetten tegen de vijand in een van ’s werelds dodelijkste conflicten ooit.


Headquarters
Headquarters is een compleet nieuw off-the-frontlines ervaring voor Call of Duty spelers. Spelers kunnen het nu tegen elkaar opnemen, beloningen verdienen, overwinningen vieren en socializen met fans en vrienden. Headquarters geeft spelers een vernieuwde multiplayer ervaring waarin interactie met elkaar en het spel centraal staan.

High-octane Co-Operative
De Call of Duty: WWII’s Co-Operatieve-modus ontketent een nieuw en origineel verhaal. Speel samen met je vrienden de op zichzelf staande spelervaring vol onverwachtse, adrenaline-pompende momenten.

 

Eigenschappen:

  • Keer terug naar de Tweede Wereldoorlog.
  • Ervaar klassieke Call of Duty-gevechten, de band van broederschap en de onvergefelijke aard van een oorlog tegen een wereldmacht die uit is op tirannie.
  • Drie verschillende game modes: Campaign, Multiplayer en Co-Operative.
  • War mode: War is een geheel nieuwe game mode, waarin spelers een team moeten vormen om de vijand te verslaan. Allied en Axis teams strijden in teams tegen elkaar tijdens aanvals- en verdedigingsmissies om belangrijke strategische doelen te behalen.
  • Headquarters: Headquarters is een compleet nieuw off-the-frontlines ervaring voor Call of Duty spelers. Spelers kunnen het nu tegen elkaar opnemen, beloningen verdienen, overwinningen vieren en socializen met fans en vrienden.
  • High-octane Co-Operative: speel samen met vrienden een op zichzelf staand verhaal vol spannende en onverwachtse momenten.

Specificaties

  • Merk: Activision
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • PEGI grof taalgebruik: Ja
  • PEGI online: Ja
  • PEGI geweld: Ja
  • Games reeks: Call of Duty
  • Studio/ uitgever multimediagame: Activision
  • EAN: 5030917215605
  • Online gaming mogelijk: Ja
  • Genre games: Actie Shooting
  • Platform: PlayStation 4 PlayStation 4 Pro

Beoordelingen

Gesponsorde producten