PS4 Metro Redux

1186638
27.00
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
VideogamesNL
3,9 Sterren
PS4 Metro Redux
27.00
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Metro Redux voor de PlayStation 4 bevat de definitieve versies van zowel Metro 2033 en Metro: Last Light. Beide versie zijn opnieuw opgebouwd in de nieuwste en beste versie van de 4A Engine voor de next-gen spelcomputers en PC. 

Het jaar is 2013 en de wereld is verwoest door een apocalyptische gebeurtenis. Door deze gebeurtenis is de gehele mensheid bijna uitgeroeid en de aarde veranderd in een giftige woestenij. Er breken donkere tijden aan voor de mensheid, maar er is hoop, een groepje mensen heeft de ramp overleefd en hebben hun toevlucht gevonden in de diepe gangen van het metro netwerk van Moskou.

De overlevende hebben steden ondergronds gebouwd en vechten om te overleven. Ze vechten tegen elkaar en tegen de verschrikkingen die buiten op de loer liggen. Als speler kruip je in de huid van Artyom, hij is geboren in de laatste dagen vóór de ramp maar is onder de grond opgegroeid. Hij heeft nog nooit de stad verlaten, maar na een noodlottige gebeurtenis besluit hij op een missie te gaan naar het hart van het metrosysteem om de laatste overlevenden van de mensheid te waarschuwen voor een verschrikkelijk dreigend gevaar. 

Aangekomen in het hart van het metrosysteem is het lastig de mensen daar te overtuigen om zich samen te verdedigen. De partijen van de Metro zijn namelijk al tijden in strijd voor ultieme macht. Een burgeroorlog staat op het punt van uitbreken en de mensheid kan voor altijd van de aardbodem worden weggevaagd.

 

In de epische campagnes voor één speler van zowel Metro 2033 als Metro: Last Light, ga je in Metro Redux op reis van de vergeten catacomben onder de metro en naar de verlaten woestenij boven de grond waar jouw acties het lot van de mensheid zullen bepalen.

Voor de eerste keer ooit kunnen bezitters van een console een vloeiende gameplay met 60FPS en baanbrekende graphics verwachten, die tot op heden alleen mogelijk waren op kwalitatief hoogwaardige PC's. Wie net kennismaakt met de serie, krijgt de gelegenheid om in één immense verpakking twee van de mooiste verhalende shooters aller tijden te ervaren; een episch avontuur dat aangrijpende survival-horror, exploratie, strategische gevechten en stealth combineert. Fans van de oorspronkelijke game zullen merken dat de unieke wereld van Metro totaal veranderd is dankzij ongelooflijke nieuwe belichting, physics, dynamische weerseffecten, allerlei nieuwe functies en talloze verbeteringen aan de gameplay.

Alle verbeteringen uit het veelgeprezen vervolg Metro: Last Light' zijn overgezet naar Metro 2033 Redux superieure AI, bediening, animaties, het omgaan met wapens en nog veel meer. En beide campagnes profiteren van de nieuwe mêlee-animaties, de mogelijkheid om je horloge te bekijken, munitievoorraden onderweg bevoorraden en de nieuwe animaties van het hele lichaam van de speler. Met de DLC's staat Metro Redux garant voor meer dan 50 uur fantastische first person-shooter gameplay.

Specificaties

  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • PEGI grof taalgebruik: Ja
  • PEGI drugs: Ja
  • PEGI geweld: Ja
  • Games reeks: Metro
  • Studio/ uitgever multimediagame: Deep silver / Koch Media
  • EAN: 4020628886318
  • Genre games: Shooting
  • Platform: PlayStation 4

Reviews

Gesponsorde producten