QUVIO Bureau organizer mesh - Zwart

3650929
19.95 16.96
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeLiving
4,4 Sterren
QUVIO Bureau organizer mesh - Zwart
19.95 16.96
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Werk prettiger aan een opgeruimd bureau

Waar lag die pen ook alweer? Waar is het plakbandapparaat als je het nodig hebt? En waar zijn de nieuwe nietjes voor de nietmachine? Dit soort kleine vragen kunnen je op een dag stiekem best veel tijd kosten. Bovendien werkt het aan een niet opgeruimd bureau gewoon niet zo prettig. Deze bureau organizer met 4 vakken maakt jouw leven in dat geval een stuk prettiger. In de vier verschillende vakjes kun je allerlei kleine benodigdheden kwijt. Nooit meer zoeken naar een pen, post-it of rolletje plakband dus.

Producteigenschappen

  • QUVIO bureau organizer met vier vakken
  • Gemaakt van zwart draadstaal
  • Afmeting: 8 x 18 x 14 centimeter (lxbxh)
  • Gewicht: 0.185 kg

Deel in naar eigen inzicht

Het fijne aan deze bureau organizer met 4 vakken is dat je het geheel naar eigen inzicht in kunt delen. De desk organizer heeft een duidelijke pennenbak, maar wat je in de andere drie vakjes doet is aan jou. Bepaal zelf wat voor jou de meest logische indeling is. De vakjes hebben verschillende maten, waardoor er altijd wel een vakje is dat geschikt is voor jouw benodigdheden. De pennehouder is ook handig om andere lange materialen, zoals bijvoorbeeld een liniaal in op te bergen.

Stijlvol design

Het zwarte draadstaal van deze bureauorganizer met pennenbak heeft een eenvoudig maar stijlvol design. Hierdoor is het goed te combineren met andere kantoor accessoires, zoals bijvoorbeeld een tijdschriftenrek of een brievenhouder. Bovendien zal de desk organizer niet enorm opvallen op je bureau. Het zal dus geen afleidende factor worden tijdens het werken. Doordat het voor een opgeruimd bureau zorgt, levert het juist een positieve bijdrage aan jouw productiviteit.

Specificaties

  • Merk: QUVIO
  • EAN: 8719688035618
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Staal
  • Afmeting (cm): 8x18x14 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten