R2B Tablet houder met verstelbare arm - Ook geschikt voor telefoons - Telefoonhouder - Telefoonstandaard

3914939
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
2BEHOME
4,2 Sterren
R2B Tablet houder met verstelbare arm - Ook geschikt voor telefoons - Telefoonhouder - Telefoonstandaard
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje
Nog niet gevonden wat je zoekt?

Omschrijving

Heb jij vaak last van nekpijn tijdens telefoon of tablet gebruik? De ergonomische tablet houder "Arnhem" van R2B herstelt de rechte houding, waardoor nek- en rugklachten direct worden bestreden. Daarnaast is de tabletstandaard bijvoorbeeld ideaal tijdens videobellen, maken van TikTok filmpjes en meer! De telefoonhouder is bovendien geschikt voor de meeste tafels en bureau's. Wacht niet langer en koop nu!


Voor verantwoord telefoon & tablet gebruik

De R2B Tablet houder is ontworpen om de tablet of smartphone op ooghoogte te hangen, waardoor een ergonomische houding mogelijk is. Zo worden hardnekkige pijnklachten direct bestreden én blijvend voorkomen.


  • Ergonomische houding - Houd je apparaat niet meer op je schoot, maar plaats het beeldscherm op ooghoogte voor een ergonomisch verantwoorde houding. Ideaal voor dagelijks gebruik.
  • Compleet verstelbaar - Met een lengte van 43 cm en 360° rotatie, positioneer je het beeldscherm in verschillende hoeken. Hierdoor creëer je in elke situatie jouw ideale kijkhoek!
  • Anti-slip - De 1 kg zware voet en sterke klem zorgen ervoor dat het apparaat op zijn plaats blijft en de arm niet omvalt.
  • Makkelijk te bevestigen - Trek de klem soepel uit elkaar en bevestig het systeem op het oppervlak; zonder krassen.
  • Compatibel met de meeste devices - Geschikt voor tablets van 7 tot 13 inch, Kindle Fire, en smartphones van 4 tot 7 inch of de Nintendo switch. Hierdoor is deze telefoon/tablet houder ideaal voor jouw apparaten!


De duurzaamheid van R2B

De auto telefoonhouder en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijk materiaal. We denken graag mee over de wereld van morgen.


1 Jaar garantie & Levenslange klantenservice

Wij besteden veel zorg aan de kwaliteit en duurzaamheid van onze telefoonhouders. Om onze klanten optimaal te bedienen, hanteren wij een royale garantietermijn van 1 jaar. Wanneer binnen deze 12 maanden problemen optreden bij normaal gebruik, vervangen wij jouw product altijd gratis!


Voorkom pijn in spieren en gewrichten blijvend, door smartphone of tablet op ergonomische hoogte te plaatsen. Verantwoord videobellen of films kijken doe je met de Tablethouder "Arnhem" van R2B. Plaats daarom nu deze tablethouder "Arnhem" in jouw winkelmandje en geniet van de kwaliteit van R2B. Dé specialist in alle soorten telefoonhouders en meer!

Specificaties

  • Merk: R2B
  • EAN: 8720618455031
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 0.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten